The Italian Cookery Course: Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes
The Italian Cookery Course: Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes - Katie Caldesi Nedostupné

The Italian Cookery Course: Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Katie has travelled the rice fields of Italy's northern provinces and the lemon groves of the south, the richly diverse urban and rural terrains and patchwork regions. She has collated recipes, techniques and ingredients to create this unique compendium of Italian food. The Italian Cookery Course will guide you through the vast collection of… Přejít na celý popis

Tohle je e-knižní bestseller! S boží slevou Vybrané elektronické knížky nyní s výraznou slevou až 40 % Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Katie has travelled the rice fields of Italy's northern provinces and the lemon groves of the south, the richly diverse urban and rural terrains and patchwork regions. She has collated recipes, techniques and ingredients to create this unique compendium of Italian food. The Italian Cookery Course will guide you through the vast collection of famous recipes and lesser-known regional dishes, with clear instruction on how to replicate them at home. The book is broken down into straightforward chapters including 'Meat', 'Fish', 'Dolci' and 'Cheese'. Each chapter contains 'masterclasses' on technique, revealing the practical secrets of Italian cooking and giving the reader new confidence in the kitchen. All this is interwoven with fascinating narration about the culinary influences that have created this wonderful cuisine. Katie and Giancarlo Caldesi own London's Caldesi Restaurant and Caffe Caldesi as well as Caledsi in Campagna in Bray. They coauthored The Gentle Art of Preserving (2013) for Kyle Books. Katie is the principal of their cookery school and author of The Italian Cookery Course.

Sdílet

Nakladatel
Octopus
Rozměr
222 x 247 x 36 mm
isbn
978-0-85783-174-3
Počet stran
512
datum vydání
1.01.2012
ean
9780857831743
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda