The Ivy Now - The Restaurant and its Recipes
The Ivy Now - The Restaurant and its Recipes - Peire Fernando Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

The Ivy is the quintessential London restaurant, where people go to see and be seen, encapsulating everything that's glamorous and romantic about dining in the capital. The original Ivy was established in 1917 on the very site where it still stands, in the heart of London's Theatreland. The epitome of glamour, there can be few film stars,… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Wilder Rebecca Yarros, autorka Čtvrtého křídla, si pro nás opět připravila pořádnou romantickou jízdu! Na devítiměsíční plavbě plné vzrušení a nebezpečných kaskadérských kousků se rozvíjejí city, které mění všechno. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The Ivy is the quintessential London restaurant, where people go to see and be seen, encapsulating everything that's glamorous and romantic about dining in the capital. The original Ivy was established in 1917 on the very site where it still stands, in the heart of London's Theatreland. The epitome of glamour, there can be few film stars, musicians, royals, writers, artists and raconteurs who have not passed through its hallowed front doors. There are now also five Ivy brasseries in London (Covent Garden, Chelsea, Marylebone, Kensington and Wimbledon) and more opening nationwide.In 2017 this iconic landmark celebrates its centenary and, twenty years from the publication of the original Ivy cookbook, it's time for a new peek behind those famous stained-glass windows. The Ivy Now contains all the dishes, secrets and stories behind the restaurant's success.Charismatic Director and former maitre d' Fernando Peire tells the story - the history, the theatre, the celebrities and the scandal - and with classic recipes from Executive Chef Gary Lee, including the Ivy's signature shepherd's pie, Asian-inspired salads, desserts and cocktails, this is the must-have book for a new generation of Ivy fans.

Sdílet

Nakladatel
Quadrille Publishing
Rozměr
210 x 261 x 32
datum vydání
5.09.2017
ean
9781849498463
Počet stran
256
Hmotnost
1000 g
jazyk
angličtina
Vazba
Knihy - vázané
Vydání
1
isbn
978-1-84949-846-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda