The Watchers

Autor A. M. Shine

The Watchers - A. M. Shine Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

You can't see them. But they can see you. This forest isn't charted on any map. Every car breaks down at its treeline. Mina's is no different. Left stranded, she is forced into the dark woodland only to find a woman shouting, urging Mina to run to a concrete bunker. As the door slams behind her, the building is besieged by screams. Mina… Přejít na celý popis

Hurá do školy na e-shopu. ISIC/ALIVE sleva na vše 5 % Až do konce září platí na našem e-shopu sleva na ISIC / ALIVE průkazy 5 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

You can't see them.

But they can see you. This forest isn't charted on any map. Every car breaks down at its treeline.

Mina's is no different. Left stranded, she is forced into the dark woodland only to find a woman shouting, urging Mina to run to a concrete bunker. As the door slams behind her, the building is besieged by screams.

Mina finds herself in a room with a wall of glass, and an electric light that activates at nightfall, when the Watchers come above ground. These creatures emerge to observe their captive humans and terrible things happen to anyone who doesn't reach the bunker in time. Afraid and trapped among strangers, Mina is desperate for answers.

Who are the Watchers, and why are they keeping the humans imprisoned, keen to watch their every move?

Sdílet

Nakladatel
Head of Zeus
Rozměr
198 x 129 mm
jazyk
angličtina
Počet stran
310
Vydání
1
isbn
978-1-03-590380-1
Vazba
měkká vazba
datum vydání
6.06.2024
ean
9781035903801

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 36 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Kateřina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Napínavé, čtivé, nečekaný zvrat v momentě, kdy už čekáte podvědomě konec. Za mě skvělá kniha.

    Přečíst více
  • David Slezák registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Ke Zloději tváří jsem se dostal skrze společné čtení, sám bych si tuhle knihu asi nevybral, ale nepůsobila na první dojem úplně zle. O to větší je moje zklamání. Co mi kazilo zážitek z knihy úplně nejvíc je absolutní stupidita postav, které se rozumově pohybují asi tak na úrovni MŠ a spousta nelogičností, které naprosto bijí do očí. Pokud se vám v zimě při cestě rozbije auto, také se rozhodnete opustit cestu a jít pomoc hledat do přilehlého lesa ? Když v tom lese narazíte na partu divnolidí, kteří vám budou tvrdit, že se během jednoho dne nedá dostat ven, budete jim věřit - přestože jste včera na toto místo během dne evidentně přišli ? A to je jen začátek. Kurník evidentně nikdy nebyl bezpečný, proč se v něm dalo minimálně několik měsíců bezpečně přebývat ? Na záhadném místě nefungují auta ani mobily, přesto tam evidentně mohou fungovat pokročilejší přístroje a bezúdržbové/bezpalivové generátory. Co ventilace apod. ? Opakovaně je řečeno, že cokoliv zůstane venku se ztratí, včetně toho, co je zakopané v zemi. Co ta věc u řeky ? Přestože námět nebyl úplně špatný, tak absolutně nepromyšlené provedení je za mě to, co tuhle knihu absolutně pohřbilo. Dokonce i samotné postavy musím uvést jako negativa. S nikým jsem nesoucítil a bylo mi celkem jedno, jak to dopadne. Mezi kladné body této knihy mohu zahrnout možná tak fakt, že dějové zvraty, ač byly předvídatelné na míle daleko nebyly zpracované úplně špatně a že kniha pokračuje dál tam, kde jiné horory končí. Škoda, že v závěru se naprosto nelogicky a nekonzistentně se svou dosavadní prezentací zachová antagonista, ještě drsnější konec by téhle knize určitě seděl. Tahle kniha mi v jistém smyslu připomínala těch několik knih od Darcy Coates, které jsem četl. Plno absolutních nesmyslů, které naprosto bijí do očí. Příběh možná v kostře dobrý, ale detaily absolutně nepromyšlené. Vše je tu jen "na efekt" a při čtení je naprosto nežádoucí o věcech, které se odehrávají přemýšlet. Beru tuhle knihu jako velké zklamání, v hororovém žánru jde podle mého názoru o naprostý konzumní podprůměr.

    Přečíst více
  • Zdeňka Moravcová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Strašidelné, temné, pěkný popis událostí. Stránky pod rukama jen utíkaly. Ale v knize bylo i dost nesrovnalostí, například kdyby na mě někdo vybalil, že jsou v lese monstra, určitě bych hned tak slepě všemu nevěřila. Každopádně i tak pěkný temný horor.

    Přečíst více
  • Radka Pospíšilová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Taková oddechovka, chvílemi trochu nuda. Závěr dost předvídatelný. Nenáročná kniha, dobrá, když si chci u čtení odpočinout a vypnout.

    Přečíst více
  • David Konečný registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Námět zajímavý, ale logické nesmysly a předvídatelnost stahují knihu do podprůměru.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda