Vaříme z hub
Vaříme z hub - Ladislav Kovář Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Prý až tři čtvrtiny českého národa holdují houbám - sbírají je a konzumují. A prý jsme nejhoubařštějším národem na světě. Je tedy přirozené, že v našem prostředí vzniklo téměř nedozírné množství receptů na přípravu jídel z hub. A to v celé škále jídelníčku - od předkrmů a polévek, přes hlavní jídla až po saláty, pomazánky a pochoutky v podobě… Přejít na celý popis

H. D. Carlton: Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Prý až tři čtvrtiny českého národa holdují houbám - sbírají je a konzumují. A prý jsme nejhoubařštějším národem na světě. Je tedy přirozené, že v našem prostředí vzniklo téměř nedozírné množství receptů na přípravu jídel z hub. A to v celé škále jídelníčku - od předkrmů a polévek, přes hlavní jídla až po saláty, pomazánky a pochoutky v podobě hub naložených. Tato moderní houbařská kuchařka přináší 375 receptů úpravy našich domácích hub ve všech myslitelných kombinacích a variacích. A nejen hub nejznámějších a nejvíce sbíraných, ale i těch, které obvykle míjíme bez povšimnutí, protože netušíme, co je to za kulinářský skvost - ty byly zařazeny do obrazové přílohy. Krom receptářové části obsahuje tato knížka i spoustu praktických a ověřených zkušeností a cenných rad, jak houby v kuchyni zpracovat, v čem jsou rizika houbových jídel a nač si dát pozor, tak abychom si na voňavých delikatesách mohli zaručeně pochutnat. Autor této kuchařky Ladislav Kovář (nar. 1953), ač profesí elektrotechnik (pracuje na Masarykově univerzitě v Brně), je tělem i duší houbař. Této vášni holduje již přes padesát let a to i publikačně. Není v tom nováčkem, má na svém kontě už několik kuchařských příruček: Brevíř o houbách (1999), Praktický houbař (2010), Netradiční recepty pro zdraví (2000), Zdravá a moderní jídla (2002), Moderní a zdravá kuchařka pro děti a mládež (2003). Vedle gastronomie se věnuje i jiným tématům z oblasti poznávání přírody: Hrozí lidstvu katastrofy? (2003), Tajemství vody (2008).

Sdílet

Nakladatel
Arista Books
Rozměr
145 x 210 x 12
jazyk
čeština
Počet stran
216
Vydání
1
isbn
978-80-87867-00-6
Vazba
měkká vazba
datum vydání
2.09.2013
ean
9788087867006

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda