0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Believe it or not, Japanese cuisine in general is actually quite vegan-friendly, and many dishes can be made vegan with just a simple substitution or two.You can enjoy the same big, bold, salty-sweet-spicy-rich-umami recipes of modern Japanese soul food without so much as glancing down the meat and dairy aisles. And best of all, it’s super… Přejít na celý popis
Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Asian Pantry
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Dinner
-
The Food of Italy
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Sobremesa
-
The Levantine Vegetarian
-
The Complete Book of French Cooking
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Italian Cookery Course
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Greekish
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Classic French Recipes
-
The Preserving Garden
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
French Boulangerie
Believe it or not, Japanese cuisine in general is actually quite vegan-friendly, and many dishes can be made vegan with just a simple substitution or two.You can enjoy the same big, bold, salty-sweet-spicy-rich-umami recipes of modern Japanese soul food without so much as glancing down the meat and dairy aisles. And best of all, it’s super-easy to make!In Vegan JapanEasy, Tim Anderson taps into Japan’s rich culture of cookery that’s already vegan or very nearly vegan, so there are no sad substitutes and zero shortcomings on taste. From classics like Vegetable Tempura, Onigiri, Mushroom Gyoza and Fried Tofu in Dashi, to clever vegan conversions including Cauliflower Katsu Curry, French Onion Ramen and Sichuan-Style Hot and Numbing Tofu with Ancient Grains, you don’t need to be vegan to enjoy these tasty recipes. Add to that some outrageously good drinks and desserts, like the Watermelon Mojito and Soy Sauce Butterscotch Brownies, and you’ll be spoilt for choice!With ingredients like tangy miso, savoury shiitake mushrooms and zingy ponzu, to name a few, who needs meat? So if you’re new to veganism, new to Japanese cooking, new to both, or you just want to expand your meat-free repertoire, this is the book for you!
- Nakladatel
- Hardie Grant Books (UK)
- Hmotnost
- 914 g
- isbn
- 978-1-78488-284-6
- Počet stran
- 208
- datum vydání
- 5.03.2020
- ean
- 9781784882846
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola