Vlk z Wessexu (Defekt)
Vlk z Wessexu (Defekt) - Matthew Harffy Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Protržený hřbet, naražené desky, oděrky na rozích, vryp na ořezech stran.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Vládne horké léto roku 838 po narození Páně. Starý lovec Dunston pokojně přebývá v hlubokých lesích Wessexu, jeho osamělý život však naruší nález zohaveného lidského těla. Záhy se sám dočká obvinění z vraždy a nezbývá mu, nežli očistit své jméno a ochránit dceru zavražděného muže před nelítostnými pronásledovateli, kteří se nezastaví před… Přejít na celý popis

Martin Moravec: Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací

Popis

Vládne horké léto roku 838 po narození Páně. Starý lovec Dunston pokojně přebývá v hlubokých lesích Wessexu, jeho osamělý život však naruší nález zohaveného lidského těla.

Záhy se sám dočká obvinění z vraždy a nezbývá mu, nežli očistit své jméno a ochránit dceru zavražděného muže před nelítostnými pronásledovateli, kteří se nezastaví před ničím, aby udrželi jisté krajně nebezpečné tajemství.

Na útěku před vrahy prchají divokými kraji Wessexu a Dunston musí vynaložit veškeré síly, lstivost i dovednosti, které si osvojil za léta života v hloubi hvozdu. Má-li však mít při střetnutí s nesmiřitelnými nepřáteli, kteří jsou jim na stopě, naději na vítězství, musí porušit dávnou přísahu danou milované ženě, otevřít dveře do své vlastní minulosti a stát se opět mužem, kterým kdysi býval.

Vlk z Wessexu se musí znovu vydat na lov, neboť tak si žádá čest a povinnost.

Sdílet

Nakladatel
Vendeta
Rozměr
138 x 206 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
368
Vydání
1
isbn
DEF0000082008
Vazba
pevná vazba
datum vydání
11.10.2023
ean
DEF0000082008

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Bába registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Příjemný, oddychový, historický román s téměř detektivní zápletkou. Autor velice trefně líčí stařecké strasti hl. hrdiny, barvitě popisuje život 9st. Nezabíhá do zbytečných podrobností, příběh dávkuje tak akorát. K dodání autentičnosti autor užívá staré výrazy, avšak nijak násilně, většinou v přímé řeči hudrování hl.hrdiny.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda