0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Tajné zeleninové recepty
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
-
Recepty se zeleninou beze zbytků
-
Saláty ze Svatojánu
-
Zelenina
-
Hojnost - Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
-
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Saláty a pomazánky - 78 skvělých receptů
-
Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
-
Luštěniny ze Svatojánu
-
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
-
Herbář ze zahrady přímo na talíř
-
Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)
-
Zelenina z jednoho hrnce
-
Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně
-
Krkonošská kuchařka
-
Veganská kuchařka pro zdraví
-
Ottolenghi: Kuchařka
-
Postní kuchařka od kořene po nať
-
Karolína - Domácí kuchařka
-
Minutová kuchařka - Uvařte si podle svého času
-
Vaříme pro vegetariány - Zeleninový zážitek bez hranic
-
Krizová kuchařka ze Svatojánu
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. Její autor Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, nafotil i sám snědl, je šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life, propagátorem zdravé výživy a úspěšným blogerem: www.greenwayfood.cz
- Nakladatel
- Smart Press
- Rozměr
- 176 x 246 x 19
- datum dotisku
- 4.09.2017
- ean
- 9788087049976
- Počet stran
- 208
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.09.2017
- isbn
- 978-80-87049-97-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE