Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Učebnice ( pevná vazba )

Do košíku

136 Kč s DPH
Běžně 143 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Mixtape

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 899 Kč dárek zdarma v hodnotě 399 Kč

Mixtape

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Monika Rutka: Jiskra Elisabeth opouští slunnou Kalifornii a míří do deštivé Anglie, kde se ubytuje u cizí rodiny. Crosby se zdá být ideálním útočištěm, ale syn rodiny, Chase, ji nevítá s otevřenou náručí... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Sdílet

Nakladatel
Idea Servis
Rozměr
200 x 297 x 5
jazyk
čeština
Počet stran
96
Vydání
3
isbn
978-80-85970-51-7
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.01.2006
ean
9788085970517

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 136 Kč Nápověda