5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaGastronomie
-
Receptury teplých pokrmů
-
Receptury studených pokrmů
-
Defektní Cukrářská výroba I (Defekt)
-
Pohostinství & gastronomie 1
-
Stolničení
-
Cukrářská technologie
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská výroba I
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Cukrářská výroba II
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Cukrářská výroba III
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Nové stolničení v kostce
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Výživa v kostce
-
Defektní Cukrářská výroba I (Defekt)
-
Zařízení provozoven v kostce