Bridgertonovi V: S láskou, Eloise Audiokniha (Mp3)
Bridgertonovi V: S láskou, Eloise - Julia Quinnová BESTSELLER

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Bridgertonovi V: S láskou, Eloise Audiokniha (Mp3)

Součástí série: Bridgertonovi 5. díl z 9

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku. Žena, která se objeví na jeho prahu, mu však vyrazí dech. Je nejenom krásná, ale také sebejistá, a… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Železný plamen Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku. Žena, která se objeví na jeho prahu, mu však vyrazí dech. Je nejenom krásná, ale také sebejistá, a pokud přestane mluvit na dostatečně dlouhou dobu, aby zavřela ústa, sir Phillip netouží po ničem jiném než ji políbit.

Citace / výkřiky z knižní obálky:
Moje drahá slečno Bridgertonová, jsme přece přátelé, ne? Přiznávám, že zde na venkově žijeme v jisté izolaci, ale pokud se člověk nemůže při snídani dívat na usměvavý obličej na opačné straně stolu, měl by aspoň dostat laskavý dopis, nemyslíte? Přiložil jsem pro Vás další květinu. Je to Geranium pratense, známější jako kakost luční. S velkou úctou, Phillip Crane Eloise si na ten den dobře vzpomínala. Seděla u okna své ložnice a nekonečně dlouho hleděla na pečlivě vylisovanou nachovou květinu. Pokouší se jí její odesilatel dvořit? Poštou? A potom jednoho dne obdržela dopis, který se od ostatních zcela lišil.

JULIA QUINNOVÁ (* 1970) je americká spisovatelka, vlastním jménem Julie Cotler Pottinger. Svůj pseudonym si prý vybrala proto, že chtěla, aby se její knihy v obchodech vyskytovaly těsně vedle její milované autorky Amandy Quick. A to se jí beze zbytku splnilo. Přestože napsala již desítky romantických knih, největšího úspěchu dosáhla se svou sérií Bridgertonovi, podle jejíhož prvního dílu Vévoda a já byl natočen úspěšný televizní seriál Bridgertonovi, jeho vysílání se ujala oblíbená streamovací služba Netflix.

LUCIE PERNETOVÁ (* 1978) po absolvování gymnázia nastoupila jako elévka do Městského divadla v Mostě (Julie – Romeo a Julie, Mimi – Loupežník). Po šesti letech dostala nabídku na angažmá v Divadle ABC. Tam strávila 13 sezón (Mam´zelle Nitouche, Bess – Prolomit vlny, Barbora – Saturnin). Nyní je na volné noze. Spolupracuje s divadlem Studio DVA (Brouk v hlavě, Věra, 4 sestry, Odpočívej ve svém pokoji, Beckham, podcast – Petr a Lucie: Přestávka). Je spoluautorkou a herečkou pohybové formace Lindo, Hop! (Pingls aneb Hot café revue). Spolupracuje s Českým rozhlasem. Svůj hlas propůjčuje Tryskomyši ve Studiu Kamarád. Je maminkou Barbory a Jana.

Audiokniha: Julia Quinnová: Bridgertonovi V: S láskou, Eloise | Překlad Zdeňka Zvěřinová | Čte Lucie Pernetová | Režie Jan Drbohlav | Zvuk, střih a mastering Anna Hokešová | Hudba Pavel Holý | Natočeno ve studiu BEEP | Grafiku podle knižní předlohy adaptovala Jana Rybová | Produkce Studio BEEP – Petra Krausová | Supervize Alena Brožová | Vydala Euromedia Group, a. s. – Témbr, v srpnu 2024.

Nahrávka vznikla dle knihy: Julia Quinn: TO SIR PHILLIP, WITH LOVE Copyright © 2003 by Julie Cotler Pottinger | All rights reserved. | Translation © 2006, 2021 by Zdeňka Zvěřinová | To Sir Philip With Love: Figure © Jeff Cottenden, background © Shutterstock Images. Design: Siobhan Hooper – LBBG | Vydala Euromedia Group, a. s. – Ikar, 2021.

Sdílet

Nakladatel
Témbr
datum vydání
1.08.2024
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
09:56:56

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 103 hodnocení čtenářů

75× 5 hvězdiček 20× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • kajabeny10 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    -mám pocit že to píšu vždy ale každá kniha je lepší než ta předešlá -nevím jak to spisovatelka umí, čte se to jedním dechem -u této knihy jsem si poprvé myslela že se rozpláču a kdybych nebyla v autobuse taky bych to udělala -sice nedokážu posoudit jak moc pravda vše co tam je, ale zasáhne to vždy přímo do srdce

    Přečíst více
  • Sabina Polívková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha se mi z celé série líbí asi nejvíce. Je sice celkem krátká, ale opravdu moc hezky napsaná. Řekla bych, že je to trochu něco jiného, než předchozí díly.

    Přečíst více
  • Kateřina Zabloudilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Myslela jsem si, že již žádný další díl nepřekoná mou milovanou "Čekanku", ale nevěděla jsem jak šeredně jsem se mýlila! :D "S láskou Eloise" již po přečtení prvních stránek hravě překonal již zmíněný předchozí díl. Eloise jsem si velmi oblíbila především díky seriálu a bylo příjemné poznat Eloise také z úplně jiného úhlu pohled, než jak jsem byla doposud zvyklá. Na příběhu není nic, co bych mohla vytknout ba naopak, můžu jen a jen chválit a rozplývat se :D Inu..Julia Quinn zkrátka umí :D

    Přečíst více
  • Markéta Jindřichová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha se čte úplně sama

    Přečíst více
  • Karolina Kramolišová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Díky tomu, že jsem viděla nejdříve první dvě série knih na Netflixu (a tam propadla jejich kouzlu), jsem si mohla představovat herečku Eloise ve všech jejich grimasách. Bylo to moc milé počtení u moře.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda