Sedmilhářky Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Lhát si do kapsy je stejně špatné jako obelhávat druhé… Jane, Madeline a Celeste. Zakřiknutá mladá samoživitelka, podruhé vdaná zasloužilá matka a věčně zasněná místní kráska. Tři ženy, které by snad nemohly být rozdílnější, a přesto se z nich staly nerozlučné kamarádky. A vlastně není divu – území mateřské školy, kam chodí jejich děti, připomíná… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lhát si do kapsy je stejně špatné jako obelhávat druhé… Jane, Madeline a Celeste. Zakřiknutá mladá samoživitelka, podruhé vdaná zasloužilá matka a věčně zasněná místní kráska. Tři ženy, které by snad nemohly být rozdílnější, a přesto se z nich staly nerozlučné kamarádky. A vlastně není divu – území mateřské školy, kam chodí jejich děti, připomíná nelítostnou džungli plnou lží a úskoků, kde rodič zkrátka potřebuje někoho, kdo by mu kryl záda. Jsou však alespoň k sobě navzájem doopravdy upřímné? A co v jejich školce vyšetřuje policie? V poutavém příběhu o síle přátelství a mateřské lásky není nouze o překvapivé zvraty a temná tajemství, s nimiž se nelze bez obav svěřit ani těm nejbližším. Bestseller australské spisovatelky o skrytých rodinných dramatech dal vzniknout stejnojmennému seriálu s Nicole Kidmanovou a Reese Witherspoonovu. „Číst některý z románů Liane Moriarty je trochu jako pít cosmopolitan říznutý arzenem.“ – Roberta Bernstein, USA Today. „Kdyby tuhle knihu napsala Agatha Christie, mohla by se klidně jmenovat Vražda v mateřské školce.“ – Janet Maslin, The New York Times.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
18.11.2021
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
14:10:54
  • Daniela Dohnalová

    Pokud bych Sedmilhářky měla vystihnout jedním slovem, pak bych použila výraz nepředvídatelnost. Právě díky nešablonovitým zápletkám jsou knihy Liane Moriarty tak působivé.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 195 hodnocení čtenářů

139× 5 hvězdiček 40× 4 hvězdičky 12× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Opravdu přečteno jedním dechem! :-) Poutavě napsáno,překapivý závěr,těžko se mi odkládala :-)

    Přečíst více
  • Dessie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha mne zaujala především svým krásným obalem a větou " I malá lež může mít velké následky..". Při první kapitole jsem však měla pocit, že je to nudná kniha o životě svobodné matky.. Ovšem s každou další stránkou přicházelo víc a víc. Několik příběhu se prolínajících. Hlavně nekonečné napětí co bude dál, jak vše dopadne. Opravdu skvělá kniha s několika příběhy v jednom obrovském, s ponaučením, k zamyšlení.

    Přečíst více
  • Eva registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Byla jsme zklamaná, že už je konec.... Výborný příběh.

    Přečíst více
  • Nora registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a až do konce si nebudete jistí,jak to dopadne !!!Skvělá kniha po delší době !

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Senzačně napsaná kniha, četla jsem to jedním dechem. Stejně dobré jako zfilmované díly na HBO. Rozvláčná rozhodně není, jde o mistrovský popis psychologie jednotlivých postav, grády na konci. Ještě jednou super kniha a vřele doporučuji.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora