Jablka ze stromu nepadají Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

„V jakémkoli manželství, které vydrží tolik let, se motivů k vraždě najde spousta.“ Stanovi a Joy Delaneyovým leckdo závidí. Jejich vztah přetrval celé půlstoletí, vychovali čtyři děti, založili úspěšnou tenisovou akademii a sami zvládli vyhrát řadu turnajů. Pak se ale jednoho dne Joy někam vypaří a doma po ní zůstane jen mobil a manžel, který… Přejít na celý popis

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Evangelína Ryšavá odmalička věděla, že s nesmrtelnými osudníky není radno uzavírat dohody. Přesto se jednoho dne na pokraji zoufalství obrátí s prosbou o pomoc na Samotného Srdcového prince, který chce na oplátku jen tři polibky. .. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„V jakémkoli manželství, které vydrží tolik let, se motivů k vraždě najde spousta.“ Stanovi a Joy Delaneyovým leckdo závidí. Jejich vztah přetrval celé půlstoletí, vychovali čtyři děti, založili úspěšnou tenisovou akademii a sami zvládli vyhrát řadu turnajů. Pak se ale jednoho dne Joy někam vypaří a doma po ní zůstane jen mobil a manžel, který přivolaným policistům očividně neříká celou pravdu.

Nečekané drama z poklidného vilového předměstí Sydney brzy rozdělí i potomstvo: zatímco dva ze sourozenců Delaneyových jsou přesvědčeni o tom, že otec nemá s matčiným záhadným zmizením nic společného, zbylí si myslí pravý opak! A čím víc otázek si jak členové rodiny a lidé z jejich okolí, tak vyšetřovatelé případu a reportéři kladou, tím menší důvěru vzbuzuje původní obraz dokonalého vztahu a spokojeného stáří dotyčného páru. Snad by mohla napovědět Savannah – tajemstvími obestřená mladá žena, jež u nich před časem údajně náhodou nalezla útočiště po bouřlivém rozchodu s přítelem. Jenže ani ta není k nalezení…

Strhující próza z pera úspěšné australské spisovatelky, autorky knižní předlohy oceňovaného seriálu HBO Sedmilhářky.

„Vtipné, smutné, trefné, chvílemi strašidelné a taky neodolatelně šibalské vyprávění.“ – Kirkus Reviews.
„Liane Moriarty vypráví skvělý příběh, rozumí svým postavám a také se jim náležitě věnuje. Čtenáři hltající její předešlé knihy budou román zbožňovat.“ – The Washington Post.
„Spisovatelka znovu prokazuje své mistrovství, pokud jde o zachycení vnitřního světa žen určitého věku – jejich rafinovanosti, zkušenosti i nebezpečných nápadů.“ – The New York Times.
„Úžasná jízda! Dokonale vystavěný příběh, který čtenáře doslova přiková ke stránkám.“ – Klubknihomolu.cz.
„Autorka vypráví o obyčejných lidech, kteří se ocitli v neobyčejné situaci, a přitom dokonale proniká až do jejich nitra a odhaluje i nejjemnější rysy jejich povah.“ – Kultura21.cz.
„Lahodně temné." – Cosmopolitan.

Sdílet

Nakladatel
OneHotBook
jazyk
čeština
Vazba
mp3
datum vydání
10.07.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Hana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Opět perfektně vykreslené postavy a jejich pohnutky a pocity, je to chvílemi kruté i dojemné, hodně lidské, přitom napínavý příběh. Čekala jsem dlouho na novou knihu autorky a jsem nadšená!

    Přečíst více
  • xcxdzejnyss registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Kniha je jako vždy velmi dobře napsaná. Člověk čte pořad dal jen aby vše do sebe zapadlo. Jen ten konec byl takový pro mě jiný než bych očekávala.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 479 Kč Nápověda