Kdo mě vzal prvně za ruku Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Měly to pro ně být nejšťastnější chvíle. Místo toho zanechaly na jejich duších šrám… Když se Alexandra „Lexie“ Sinclairová setká s okouzlujícím Innesem Kentem, šéfredaktorem vlivného časopisu a respektovaným obchodníkem s uměním, ještě netuší, že se sama stane středem zájmu jeho vybraného vkusu. Aby šla štěstí naproti, rozhodne se skoncovat s… Přejít na celý popis

Poznejte Lorcanu! Vaše nová karetní a sběratelská vášeň se slevou Poznejte Lorcanu, vaši novou karetní a sběratelskou vášeň! Nyní se slevou na našem e-shopu a ve vybraných prodejnách. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Měly to pro ně být nejšťastnější chvíle. Místo toho zanechaly na jejich duších šrám… Když se Alexandra „Lexie“ Sinclairová setká s okouzlujícím Innesem Kentem, šéfredaktorem vlivného časopisu a respektovaným obchodníkem s uměním, ještě netuší, že se sama stane středem zájmu jeho vybraného vkusu. Aby šla štěstí naproti, rozhodne se skoncovat s venkovskou malostí a začít znovu a lépe v londýnské čtvrti Soho. Sešněrovaná padesátá léta jsou však stále plná nástrah i předsudků a mladá žena se po boku ženatého muže lehce zaplete do potíží.

Na počátku 21. století se mezitím život jedné rodiny ze dne na den otočí vzhůru nohama. Malířka Elina přišla při komplikovaném porodu málem o život a od návratu z nemocnice se cítí vykořeněná a zmatená. Cosi je v nepořádku – a ani její manžel Ted nenese příchod miminka právě snadno. V neustálém strachu o partnerku hledá oporu ve vzpomínkách na dětství, kde se však navzdory ujištěním rodičů vyskytují nesrovnalosti, jež si nedovede vysvětlit… Křehký dvojportrét silných žen, které s odstupem celého půlstoletí svazují podobné osudy, získal v roce 2010 ostrovní cenu Costa v kategorii Nejlepší román.

„Podobně jako Daphne du Maurier i O'Farrellová vytahuje na světlo naše nejskrytější obavy.“ – Daily Mail.
„Autorka vyniká pozoruhodnou schopností: věrně čtenáři zprostředkovat širokou škálu emocí. V románu Kdo mě vzal prvně za ruku navíc předvádí mistrovský vypravěčský talent.“ – The Guardian.
„Považujeme za nesporné, že Maggie O’Farrellová je jednou z nejpoutavěji píšících spisovatelek současné Británie.“ – Literary Review.

Sdílet

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
10.07.2024
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
11:43:29

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 429 Kč Nápověda