Krajina těla Audiokniha (Mp3)
Krajina těla - Nacházelová Daniela NOVINKA

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Zpověď ženy, která prožívá několik osudových okamžiku najednou: snaží se překonat samu sebe v extrémních podmínkách, ale tragická láska ji téměř srazí na kolena. Žena a hory, muži a moderní výtvarné umění. Soudobý román o partnerských vztazích, akcentující aktuální témata postmoderní doby, v neposlední radě i téma ženské sexuality a postavení… Přejít na celý popis

Emily Henry: Kde je mi dobře Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zpověď ženy, která prožívá několik osudových okamžiku najednou: snaží se překonat samu sebe v extrémních podmínkách, ale tragická láska ji téměř srazí na kolena. Žena a hory, muži a moderní výtvarné umění. Soudobý román o partnerských vztazích, akcentující aktuální témata postmoderní doby, v neposlední radě i téma ženské sexuality a postavení žen v české společnosti. Cesta americkou divočinou je zároveň poutí do hlubin vlastní paměti.

DANIELA NACHÁZELOVÁ je bývalá vrcholová veslařka, spisovatelka, publicistka, podnikatelka a budoucí sportovní diplomatka. Studovala čtyři vysoké školy, dvě z nich dokončila. První knihu, monografii sochaře Josefa Klimeše Sochař z Vysočiny napsala a vydala v jednadvaceti letech. Další knihy následovaly až po konci její závodní kariéry. Nejprve psala rozhovory a reportáže pro placené online médium 067.cz. Jejím mentorem byl vědecký novinář Petr Koubský. Později napsala a vydala rozhovory v angličtině z veslařského prostředí Women’s Voices in Rowing (2020) a Hidden Voices in Rowing (2022). Román Krajina těla je jejím literárním debutem.

ANITA KRAUSOVÁ po absolutoriu na DAMU, obor alternativní a loutkové divadlo, strávila dva semestry na stáži na Ernst Busch Hochschule für Schauspielkunst v Berlíně. Po návratu působila v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Od roku 2014 intenzivně spolupracuje s řadou především alternativních scén – MeetFactory, A studio Rubín, Divadlo X10, Studio Hrdinů a další. Je zakládající členkou divadelní skupiny Kolonie, s níž mimo jiné absolvovala osmitýdenní stáž v norském Hammerfestu při přípravě inscenace Tři kluci a kladivo v režii J. Kačeny; dále hostovala v roli Cizí princezny v hudebním nastudování Malé mořské víly H. Ch. Andersena na scéně Theater Bremen. Pravidelně spolupracuje s Českou televizí (Vodník, Rapl II, Ombudsman), HBO (Pustina, Bezvědomí) a Českým rozhlasem (Radio Wave). Podílí se na tvorbě podcastů a věnuje se také načítání audioknih.

Daniela Nacházelová: KRAJINA TĚLA | Čte Anita Krausová | Režie Alexandra Bauerová | Zvuk, střih a mastering Jan Neruda | Hudba Jakub König | Natočeno ve studiu S Pro Alfa CZ | Grafiku podle původní knižní obálky adaptovala Yvone Baalbaki | Produkce S Pro Alfa CZ | Supervize Alena Brožová | Vydala Euromedia Group, a. s. – Témbr, v září 2024.

KRAJINA TĚLA © Daniela Nacházelová, 2024 | Photos © Alžběta Jungrová, 2024 | All rights reserved | Vydala Euromedia Group, a. s. - v edici Ikar, v roce 2024.

Sdílet

Nakladatel
Témbr
datum vydání
18.09.2024
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
07:56:06

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda