Na kole přes Afriku

Autor Tadeáš Šíma Interpret Matouš Ruml

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola. Čím vším se jeho hlavní hrdina na své cestě stal? Jaké lidi potkal? Co zažil v písku a větru uprostřed saharských… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola. Čím vším se jeho hlavní hrdina na své cestě stal? Jaké lidi potkal? Co zažil v písku a větru uprostřed saharských dun? Proč s sebou vezl násadu od krumpáče? Potkal v pralese vysněného slona? A co zjistil o tmě, které se odjakživa bál? Vydejte se s ním na cestu přes hory, pouště, savany i tropické lesy.

Sdílet 0

kategorie
Audioknihy » Cestování » Cestopisy
Nakladatel
CtiMi
datum vydání
14.01.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
08:38:03
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Velmi inspirující příběh, který je moc hezky napsaný. Oceňuji také autorovy ilustrace a osobitý humor, který mi vždycky přijde jako bonus každé takové knihy. Kapitoly na sebe hezky navazují, autor příliš čtenáře nezatěžuje poznatky ze zeměpisu, ale i tak se dozvíte vše, co by se vám při cestě po Africe mohlo hodit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 19 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • Pragoholik registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na knihu jsem narazil náhodou a je naprosto skvělá. Originální, skvěle se čte a já osobně se s některými příběhy i dost ztotožnil. Už teď se těším na autorovo příští dílo!

    Přečíst více
  • Matyáš registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Než jsem knihu, na kterou jsem netrpělivě čekal, otevřel, měl jsem v plánu, že si sem tam po večerech přečtu pár stran. Tento plán se po prvních několika stranách dramaticky změnil - knihu jsem přečetl během několika hodin. Poutavé vyprávění vás prostě vtáhne do děje a tak trochu si můžete myslet, že jste se ocitli v daleké Africe spolu s Tadeášem. Vaší představivosti jistě pomohou také svérázné autorovi ilustrace, které vás, pokud máte rádi neotřelé nápady, budou prostě bavit. Ostatně stejně jako celá kniha. Jedná se o velmi lehké, oddechové čtení do této nelehké doby. :)

    Přečíst více
  • Filemón registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá dobrodružná kniha, kterou kdykoliv odložíte chcete se k ní co nejdříve vrátit. Vtáhne Vás do děje a většinu času máte pocit, že jste doopravdy v Africe! Doporučuju, čte se naprosto sama.

    Přečíst více
  • Pavlína registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Po přečtení každé kapitoly jsem byla motivována otevřít mapy.cz a zjistit, kde jednotlivé země Afriky vlastně leží.. Obohacující pro mne byly i zkušenosti, které ho cestou potkaly jako cyklistu. Dále jsem pochopila, že skromnost, úsměv a "přírodní zjev" je nejlepší brána k lidem. Příběh mne podpořil v myšlence, že jít za svým cílem a dosáhnout ho lze!

    Přečíst více
  • Eva registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi četla velmi dobře a snadno. Je zařazena v kategoriích cestování a dobrodružné a také sem právem patří. Není to klasický cestopis, kde se dozvíte fakta o dané zemi, nebo průvodce, který vám řekne, která místa navštívit. Knížka nás nechá ochutnat střípky různých kultur a zemí, které pro někoho mohou být i podnětem se sám do Afriky vydat a poznat její krásy. Je to poutavý a krásný příběh kluka, který si jel splnit sen a jsem velmi ráda, že ho s námi sdílel.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 238 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora