Na kole přes Afriku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola. Čím vším se jeho hlavní hrdina na své cestě stal? Jaké lidi potkal? Co zažil v písku a větru uprostřed saharských… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola. Čím vším se jeho hlavní hrdina na své cestě stal? Jaké lidi potkal? Co zažil v písku a větru uprostřed saharských dun? Proč s sebou vezl násadu od krumpáče? Potkal v pralese vysněného slona? A co zjistil o tmě, které se odjakživa bál? Vydejte se s ním na cestu přes hory, pouště, savany i tropické lesy.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2020
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Velmi inspirující příběh, který je moc hezky napsaný. Oceňuji také autorovy ilustrace a osobitý humor, který mi vždycky přijde jako bonus každé takové knihy. Kapitoly na sebe hezky navazují, autor příliš čtenáře nezatěžuje poznatky ze zeměpisu, ale i tak se dozvíte vše, co by se vám při cestě po Africe mohlo hodit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 19 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • Pragoholik registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na knihu jsem narazil náhodou a je naprosto skvělá. Originální, skvěle se čte a já osobně se s některými příběhy i dost ztotožnil. Už teď se těším na autorovo příští dílo!

    Přečíst více
  • Matyáš registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Než jsem knihu, na kterou jsem netrpělivě čekal, otevřel, měl jsem v plánu, že si sem tam po večerech přečtu pár stran. Tento plán se po prvních několika stranách dramaticky změnil - knihu jsem přečetl během několika hodin. Poutavé vyprávění vás prostě vtáhne do děje a tak trochu si můžete myslet, že jste se ocitli v daleké Africe spolu s Tadeášem. Vaší představivosti jistě pomohou také svérázné autorovi ilustrace, které vás, pokud máte rádi neotřelé nápady, budou prostě bavit. Ostatně stejně jako celá kniha. Jedná se o velmi lehké, oddechové čtení do této nelehké doby. :)

    Přečíst více
  • Filemón registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá dobrodružná kniha, kterou kdykoliv odložíte chcete se k ní co nejdříve vrátit. Vtáhne Vás do děje a většinu času máte pocit, že jste doopravdy v Africe! Doporučuju, čte se naprosto sama.

    Přečíst více
  • Pavlína registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Po přečtení každé kapitoly jsem byla motivována otevřít mapy.cz a zjistit, kde jednotlivé země Afriky vlastně leží.. Obohacující pro mne byly i zkušenosti, které ho cestou potkaly jako cyklistu. Dále jsem pochopila, že skromnost, úsměv a "přírodní zjev" je nejlepší brána k lidem. Příběh mne podpořil v myšlence, že jít za svým cílem a dosáhnout ho lze!

    Přečíst více
  • Eva registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi četla velmi dobře a snadno. Je zařazena v kategoriích cestování a dobrodružné a také sem právem patří. Není to klasický cestopis, kde se dozvíte fakta o dané zemi, nebo průvodce, který vám řekne, která místa navštívit. Knížka nás nechá ochutnat střípky různých kultur a zemí, které pro někoho mohou být i podnětem se sám do Afriky vydat a poznat její krásy. Je to poutavý a krásný příběh kluka, který si jel splnit sen a jsem velmi ráda, že ho s námi sdílel.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora