Warren XIII. a Vševidoucí oko Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Warren XIII. a Vševidoucí oko Audiokniha (mp3)

Součástí série: Warren XIII 1. díl z 3

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Jejich životy i osud hotelu leží ve Warrenových rukou! První díl trilogie o Warrenovi XIII., souboj s tetou Annakondou o Vševidoucí oko! Zvítězí dobro, nebo vše propadne temným silám zla?! Dvanáctiletý Warren XIII. je dědicem rodinného hotelu, kde pracuje jako jediný poslíček, údržbář, hubitel, pokojský a kluk pro všechno. Jenže to není obyčejný… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jejich životy i osud hotelu leží ve Warrenových rukou! První díl trilogie o Warrenovi XIII., souboj s tetou Annakondou o Vševidoucí oko! Zvítězí dobro, nebo vše propadne temným silám zla?! Dvanáctiletý Warren XIII. je dědicem rodinného hotelu, kde pracuje jako jediný poslíček, údržbář, hubitel, pokojský a kluk pro všechno. Jenže to není obyčejný hotel! Děje se v něm jedna podivnější věc než druhá – no, řekněte sami: V kotelně žije tvor se spoustou chapadel, zahradním bludištěm se plíží přízračná dívka, z tety Annakondy i jejích sester Trriangely a Ortogony se vyklubou čarodějnice a mezi záhadnými hosty narazíte třeba na muže, který je od hlavy až k patě celý zafačovaný a dorozumívá se prostřednictvím kartiček. A někde v domě se navíc skrývá kouzelný poklad známý jako Vševidoucí oko. Najde ho Warren dřív než ostatní? Rozluští všechna tajemství? Otec a syn Brouskovi v jedinečném koncertu prvního dílu trilogie. Doporučeno pro fanoušky Tima Burtona, Roalda Dahla a Neila Gaimana.

Sdílet 0

interpreti
Ondřej Brousek | Otakar Brousek
série
Warren XIII 1. díl z 3
Další ze série
1. Warren XIII. a Vševidoucí oko
2. Warren XIII. a šeptající les
3. Warren XIII. a prokleté třináctiny
kategorie
Audioknihy » Literatura pro děti a mládež » Knihy pro mládež
Nakladatel
Tympanum
datum vydání
22.10.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
04:54:10

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • David Pospíšil registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se mi četla velmi dobře přečetl jsem ani ne za týden. Děj se mi moc líbil. Jsou tam ukrytá tajemství a vše se postupně odkrývá. Za mě nejlepší čtenářský zážitek z této kategorie knih (žánru). Moc a moc děkuji spisovatelce za tuto knihu.

    Přečíst více
  • Michal Kellner registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se mi velmi líbila, přestože již dávno nepatřím mezi dětské čtenáře. Ilustrace s mnoha detaily, které se přímo týkají děje, pěkně doplňují příběh. Tajuplné události se postupně odkrývají a udržují čtenáře v napětí.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora