Rekonstrukce (Defekt) Audiokniha (CD)
Rekonstrukce (Defekt) - Viktorie Hanišová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce naražené rohy krabičky.

Audiokniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Čím vším lze ještě omlouvat hříchy, které na ní spáchali druzí? A odkud začít kótovat ty své? Elišce bylo přesně devět let, deset měsíců a sedm dní, když se její život od základu změnil: matka toho dne zabila nejprve jejího mladšího brášku a poté sebe. Dívka je od té chvíle nucena vyrůstat bez sebemenšího zdůvodnění tragické události u… Přejít na celý popis

Sariah Wilson: Chemie lásky Jak získat srdce svého šéfa? Anna Ellisová, kosmetická chemička, má plán! S pomocí pohledného nevlastního bratra svého vedoucího, Marca, předstírají lásku, aby vyvolali Craigovu žárlivost. Ale co když se falešná láska změní ve skutečnou? Více informací

Popis

Čím vším lze ještě omlouvat hříchy, které na ní spáchali druzí? A odkud začít kótovat ty své? Elišce bylo přesně devět let, deset měsíců a sedm dní, když se její život od základu změnil: matka toho dne zabila nejprve jejího mladšího brášku a poté sebe. Dívka je od té chvíle nucena vyrůstat bez sebemenšího zdůvodnění tragické události u podivínské tety, která o ni nejeví zájem – a stejně tak zbytek světa. Přesto poměrně hladce proplouvá životem, daří se jí na gymnáziu i ve vztazích, jenže vše se mění s nástupem na vysokou školu. Coby studentku architektury, jež se chce v profesním životě zabývat obnovou historických objektů, ji začnou trápit palčivé otázky: Proč to matka udělala? A byla vina pouze na její straně? S posedlostí se Eliška pouští do rekonstrukce rodinné (sebe)vraždy i bílých míst ve své duši. Lze však život chápat jako projekt či výkres, kam se dají geometricky přesně zakreslit veškeré linie i průsečíky?

Sdílet

Nakladatel
OneHotBook
Vydání
1
ean
DEF0000081156
Vazba
CD
datum vydání
30.06.2020
Rozměr
125 x 141 x 11
jazyk
čeština
  • Kateřina Svobodová Kateřina Svobodová

    Rekonstrukce je dozajista podmanivým románem, avšak nepovažuji ho za čtení pro každého. Rozhodně se bude líbit všem čtenářům Viktorie Hanišové a také těm, kteří by si rádi přečetli knihu, která nebude pro změnu nabitá akcí, ale spíše psychologií hlavní hrdinky. Čtenář má možnost sledovat její vývoj od dětství do dospělého věku a prožívat všechny její úzkosti, malé radosti, ale i strasti a snahy o získání životní rovnováhy.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 21 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Lenka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka je skvělá. Konec byl na mě možná trochu moc rychlý a Eliška by chvílemi zasloužila pár facek. I tak se mi ale knížka líbila a díky té napínavé atmosféře a očekávání nějakého převratného rozuzlení jsem ji nemohla dát z ruky :)

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Kniha o spratkovi, kterému se sice v dětství stane šílená tragédie, ale od té doby se má jako prase v žitě. V cele knize čteme o Eliscinych výkyvech nálad a rozmazlených pocitech. Žádná pokora ani vděk. Také zmiňovaní sponzorů knihy je trapně okaté. A nakonec - když uz tohle, tak alespoň rozuzlení příběhu? Nic.. prostě celá kniha na konci vyšumí v pár rádoby "tajemnych" vět/myšlenek.

    Přečíst více
  • Jana Dreslerová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Výborný,krásný,napínavý příběh. Mám ráda,když se nemůžu od knížky odtrhnout. Měla jsem jí přečtenou za tři odpoledne. A to jsem se snažila čtení odkládat,protože co pak budu číst? Už se těším na další příběh

    Přečíst více
  • Moi registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    První polovina knihy se mi četla pěkně.. nešťastné, ale přesto zajímavé téma. Ale konec knihy byl až moc rychlý a upřímně mě zklamal. Proto dávám tak nízké hodnocení.

    Přečíst více
  • Veronika Horáková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Řekla bych už taková klasika od Hanišové. Kniha se četla dobře, příběh byl dobře strukturovaný a konec zůstal otevřený. Styl psaní Hanišové mi sedí, a ačkoliv mě třeba víc zaujala Houbařka nebo Anežka, tak Rekonstrukci bych také doporučila ke čtení. Možná mi jen přišla o něco slabší hlavní postavou, která mi od půlky knihy začala být značně nesympatická a neměla jsem tak potřebu se dozvědět, proč se jí to celý stalo. Člověk má pak pocit, že příběhu něco chybí. Ale celkový dojem z knihy hodnotím pozitivně.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda