Bohové Olympu – Krev polobohů

Autor Rick Riordan

E-kniha

Bohové Olympu – Krev polobohů E-kniha

Autor Rick Riordan

Součástí série: Bohové Olympu 5. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Připravte se na velkolepé finále. Sedm polobohů včele s Percym čeká poslední a nejtěžší boj.Sedm polobohů včele s Percym čeká poslední a nejtěžší boj. Giganti, obludní pomocníci bohyně Gaiy, jsou připraveni zničit hrdiny z Velkého proroctví a s nimi i celý svět. Tábor polokrevných je obklíčen římskými jednotkami a hordami nestvůr. Nutně potřebuje… Přejít na celý popis

Posloucháme před spaním | Audioknihy se slevou až 40 % pro děti malé i větší Čtení či poslouchání pohádek před spaním je jeden z nejhezčích rituálů, které nám pomůžou ke klidné noci plné hezkých snů. Proto jsme vybrali několik audioknížek pro děti malé i větší a zlevnili je až o 40 %. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Připravte se na velkolepé finále. Sedm polobohů včele s Percym čeká poslední a nejtěžší boj.


Sedm polobohů včele s Percym čeká poslední a nejtěžší boj. Giganti, obludní pomocníci bohyně Gaiy, jsou připraveni zničit hrdiny z Velkého proroctví a s nimi i celý svět. Tábor polokrevných je obklíčen římskými jednotkami a hordami nestvůr. Nutně potřebuje pomoc, ale ta je až na druhém konci světa. Obří socha Athény Parthenonské by mohla válku mezi Řeky a Římany zastavit a polokrevné usmířit.

Míří ale kamenný kolos na správné místo, a hlavně, bude tam včas? Zbývá jen pár dnů. Pomstychtivá matka země Gaia se probírá z dlouhého spánku a k probuzení jí chybí jediné - krev dvou polobohů, krev Olympu!

Rick Riordan se narodil r. 1964. Téměř 15 let působil jako učitel angličtiny a historie na veřejných i soukromých školách v Kalifornii a texaském San Antoniu. Po těžkém rozhodování se povolání učitele vzdal a začal se plně věnovat psaní knih pro děti i dospělé, za které získal řadu cen, mimo jiné i tři nejprestižnější americké literární ceny v žánru mystery. Momentálně žije v San Antoniu se svou manželkou a dvěma syny.

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
468
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 33 hodnocení čtenářů

27× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Po precteni serie Percy Jackson pokracuji s nadsenim dale serii Bohove z Olympu

    Přečíst více
  • Archers registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Od finále jsem čekala více. Bitva s giganty i Gaiou mi přišly poněkud odbyté. Ale jinak jako vždy směska humoru a dobrodružství spolu s dávkou řecké a římské mytologie, to neomrzí.

    Přečíst více
  • Kristýna Vaňková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nevím jestli je to tím, že je to Rick Riordan, nebo příběhem, každopádně kniha se mi velmi líbila. Kvůli spoilerům nebudu říkat víc, ale konec mi trošku vadil.

    Přečíst více
  • Veronika V. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Záverečný diel druhej série kníh o gréckych/rímskych polobohoch od "Uja Ricka". Super kniha, plná deja, dobrodružstiev a priateľstva.

    Přečíst více
  • Kristýna Fikarová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Doporučuji, je to konečný díl Bohů Olympu. :)

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora