Bouřková fronta

Autor Jim Butcher

E-kniha

Bouřková fronta E-kniha

Autor Jim Butcher

Součástí série: Harry Dresden 1. díl z 10

E-kniha

  • Ihned ke stažení

HARRY DRESDEN – ČARODĚJ Nacházení ztracených věcí. Paranormální pátrání.Porady a konzultace. Ceny rozumné. NEDĚLÁM Nápoje lásky, Prokletí na věky, Večírky ani jiné zábavné akce. Harry Dresden je v tom, co dělá, ten nejlepší. No, technicky vzato, je to ten jediný, kdo to dělá. Takže když má Chicagské policejní oddělení nějaký případ, který… Přejít na celý popis

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Evangelína Ryšavá odmalička věděla, že s nesmrtelnými osudníky není radno uzavírat dohody. Přesto se jednoho dne na pokraji zoufalství obrátí s prosbou o pomoc na Samotného Srdcového prince, který chce na oplátku jen tři polibky. .. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

HARRY DRESDEN – ČARODĚJ

Nacházení ztracených věcí. Paranormální pátrání.Porady a konzultace. Ceny rozumné.

NEDĚLÁM
Nápoje lásky, Prokletí na věky, Večírky ani jiné zábavné akce.

Harry Dresden je v tom, co dělá, ten nejlepší. No, technicky vzato, je to ten jediný, kdo to dělá. Takže když má Chicagské policejní oddělení nějaký případ, který je za hranicemi možností nebo tvůrčích schopností smrtelníků, přijdou si k němu policisté pro odpovědi. „Každodenní“ svět je totiž vážně plný podivných a magických věcí – a většina z nich s lidmi nevychází zrovna nejlíp. Pak nastupuje Harry. K tomu, abyste chytili – no, to je jedno – potřebujete čaroděje.

O sérii:
Bývalý soukromý detektiv Harry Dresden se dnes živí v prostředí současného Chicaga jako čaroděj. Mezi jeho časté zakázky patří hledání ztracených předmětů, různé druhy paranormálního vyšetřování, konzultační a poradenská práce, to vše za rozumnou cenu. Občas se mu soukromá praxe příliš nevyplácí, ale nakonec se vždy objeví nějaký ten problém s duchy, upíry či jinými projevy nespokojeného nadpřirozena. Série je napsána odlehčeným, mnohdy akčním stylem a díky tomu si rychle našla vzrůstající počet příznivců. Klasické schéma americké detektivky drsné školy (kde detektiv zpustlého zevnějšku oplývá černým humorem, je věčně bez peněz a každou chvíli dostane přes hubu) se Butcherovi podařilo dovedně zkombinovat s atributy městské fantasy.

Sdílet

série
Harry Dresden 1. díl z 10
Další ze série
1. Bouřková fronta
2. Bláznivý úplněk
3. Temná hrozba
4. Letní rytíř
5. Masky smrti
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
260
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Eva Absolonová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto perfektní série .

    Přečíst více
  • Josef registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Viděl jsem seriál a chtěl jsem si přečíst knihu. Knížka byla fajn, ale jednu hvězdičku dolu, že je taková "amatérská". Myslím, že ostatní knihy budou mít vzrůstající tendenci.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda