Citové pouto E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poznejte svůj typ citového pouta a najděte trvalou lásku Dnes už víme, že touha být připoután k partnerovi je přirozená lidská potřeba, kterou máme zakódovanou v genech. Teorie attachmentu podložená více než dvěma desetiletími výzkumu odhaluje vliv citového pouta vytvořeného v raném dětství na naše partnerské vztahy v … Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poznejte svůj typ citového pouta a najděte trvalou lásku

Dnes už víme, že touha být připoután k partnerovi je přirozená lidská potřeba, kterou máme zakódovanou v genech. Teorie attachmentu podložená více než dvěma desetiletími výzkumu odhaluje vliv citového pouta vytvořeného v raném dětství na naše partnerské vztahy v dospělosti. V této knize najdete praktický návod (a test) jak rozpoznat vlastní typ citového pouta i vzorce attachmentového chování u svého partnera. Dozvíte se, jak se vyhnout úzkostně‑vyhýbavé pasti, proč lidé s jistým citovým poutem mohou být dobrým partnerem pro každého a jak využít efektivní komunikaci ve vztahu.

Skrze porozumění teorii attachmentu si můžete najít – a udržet – hluboce uspokojující partnerský vztah, místo abyste ponechali jeden z nejdůležitějších aspektů svého života náhodě.

Sdílet 0

Nakladatel
Synergie Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 12 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Markéta K. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Super knížka. Doporučuji každému, kdo si myslí, že by mohl mít úzkostné nebo vyhýbavé citové pouto. Pomůže člověku pochopit jeho chování. A případně také poučit se.

    Přečíst více
  • Dominika Štompfová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Veľmi poučné čítanie, o teórií attachementu sa tam dozviete naozaj mnoho informácií. A nielen to, dá sa v nej veľa vyčítať aj o vás samých.

    Přečíst více
  • Adriana Klemscheová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha nabízí úplně nový pohled na vztahy. Jsem nadšená. Rozhodně doporučuji. Pokud vztahy tvoří tak významnou část našich životů. Rozhodně se vyplatí zainvestovat do této knihy a pochopit je.

    Přečíst více
  • Petra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Výborné téma, knížka mi pomohla pochopit, co se odehrává nejen uvnitř mě, ale i mých blízkých.

    Přečíst více
  • RenataP registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Řeknu to jednoduše. S Citovým poutem se naučíte se být upřímní. K sobě, i druhým. A není to vůbec lehký proces. Mnoho iluzí (o osudu, vině a nevině) spadne z očí… a nastane realita.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 214 Kč Nápověda