Brána času E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Když se virtuální realita promění ve skutečnost! Jeden z nejúspěšnějších románů v žánru LitRPG.  Alex zuří, protože kvůli špatné známce musí ležet v učebnicích a zmešká vytoužené rande s Bradem. Když se potlouká po knihovně svého otce, objeví tajemný vzkaz, díky kterému se ocitne uprostřed virtuální vesnice ve 13. století. Jenže Hyperversum… Přejít na celý popis

E-knihy se slevou 30 % Pořiďte si do své čtečky nové e-knížky se slevou 30 %. Vybrané e-booky, kterým kralují především young adultovky, jsme zlevnili o 30 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se virtuální realita promění ve skutečnost! Jeden z nejúspěšnějších románů v žánru LitRPG. 

Alex zuří, protože kvůli špatné známce musí ležet v učebnicích a zmešká vytoužené rande s Bradem. Když se potlouká po knihovně svého otce, objeví tajemný vzkaz, díky kterému se ocitne uprostřed virtuální vesnice ve 13. století. Jenže Hyperversum není jen hra, ale paralelní virtuální realita a Alex netuší, jak se vrátit do skutečného světa. Poté, co se stane svědkem zločinu, nezbývá jí, než proplout světem intrik, soubojů a zachránit si vlastní život.

Sdílet 0

série
Hyperversum Next 1. díl z 1
Další ze série
1. Brána času
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
LitRPG
Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 14 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pěkná myšlenka, určitě bych četla i pokračování. Doporučuji

    Přečíst více
  • Monika registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Přečteno za 2 dny, úžasná knížka

    Přečíst více
  • Mikuláš registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moc fajn knížka.

    Přečíst více
  • ZdenekHribek registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    je to knížka pro čtenáře 14+ a já jsem na ni příliš starý. Dost naivní, jednoduchá zápletka a středověk je tam poněkud zidealizovaný. Na druhou stranu se četlo docela dobře, po rozpačítém začátku zajímavé a ten konec se mně docela líbil.

    Přečíst více
  • Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Popravdě jsem neměla příliš velká očekávání, ale nakonec mě příběh úplně pohltil. Okamžitě jsem si zamilovala hlavní postavy Alex a Marca, i jejich přátelé. Ve kterých jsem tedy měla zpočátku lehké zmatky, ale později si to sedlo a byla to velká paráda! Autorka krásně popisuje prostředí středověku, takže jsem se cítila jako bych tam byla také. Zároveň však není nouze a o zvraty a průšvihy, do kterých se naše hlavní postavy dostávají. Pokud se čtenář zrovna nekochá detailně vykresleným prostředím, nabídne mu autorka skvělý a propracovaný příběh. Knihu jsem dočetla, zjistila, že další díl v ČR nebyl vydán. Zklamání je obrovské a já si jen říkám…můžete mi tu hru prosím také pořídit? Myslím, že nutně potřebuji svého rytíře ze středověku a ta krásná romantická gesta, která tehdy měla ještě skutečnou váhu. I když se romantická linka odvíjí velmi pomalu, tak vás chytne. A ten konec? Autorka měl rozhodně na výběr mnoho cest, jak příběh ukončit, nicméně si naštěstí vybral cestu mě nejsympatičtější a moje romantická dušička zaplesala.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda