Investování pro začátečníky

Autor Petr Syrový

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tahle knížka je napsaná právě pro Vás, neinvestory, ať už je Vaší profesí stavařina, vedení účetnictví, programování, tlumočení, učitelství... Je totiž napsaná pro lidi, kteří nejsou ekonomové a zběhlí investoři, investicím nerozumějí a chtěli by se svými penězi něco podniknout. Zatím totiž proděláváte právě tím, že s nimi nic neděláte a necháváte… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tahle knížka je napsaná právě pro Vás, neinvestory, ať už je Vaší profesí stavařina, vedení účetnictví, programování, tlumočení, učitelství... Je totiž napsaná pro lidi, kteří nejsou ekonomové a zběhlí investoři, investicím nerozumějí a chtěli by se svými penězi něco podniknout. Zatím totiž proděláváte právě tím, že s nimi nic neděláte a necháváte je ležet ladem. Pořiďte si tuhle knížku, vyhraďte si na ni dvě odpoledne na terase u kávy a po jejím přečtení budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Abyste zainvestovali peníze, abyste mohli jít k poradci a věděli, co od něj chtít a abyste byli chytřejší než hloupý poradce, kterému pak nenaletíte. Abyste uměli bankéři říci, co potřebujete. Abyste nemuseli koupit zrovna ten produkt, který potřebuje bankéř prodat.
Kniha vychází z dvacetiletých zkušeností, které autor získal při poradenství běžným investorům. Vybírá to, co je v investování důležité a co by si měl uvědomit každý investor, než se do investování pustí. Některé věci musíme udělat sami a nemůžeme je čekat od bankéřů. Na druhou stranu kniha nezatěžuje čtenáře přílišnými detaily jednotlivých produktů. Tyto detaily si čtenář hravě najde na internetu nebo získá od svého bankéře.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Josef Albrecht registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Jedná se o knihu, která člověku, který chce trochu proniknout do investování, dá náhled. Autor jednoduchým způsobem čtenáře vysvětlí základy investování. Kniha mne zaujala a splnila očekávání.

    Přečíst více
  • Ivan C. registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Kniha je určena opravdu pouze úplným začátečníkům, kterým dá přehled o základních možnostech investování. Jakmile už jste na podobné téma nějakou knihu četli, tak se zřejmě mnoho nového nedozvíte. Autor doporučuje, a taktéž se v knize poměrně hodně věnuje, investování do fondů. Zbylé možnosti (nemovitosti, ETF, komodity) nejsou příliš rozebrány. Kryptoměny vůbec.

    Přečíst více
  • Michal registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Podano zajimave, srovnani vynosu z jednotlivych invenstic do roku 2016, pro zacatecnika k ziskani obecneho povedomi dobra volba.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 144 Kč Nápověda
Další knihy autora