Kolik barev má štěstí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poklidný život osamělého devadesátníka Algernona se ze dne na den obrátí vzhůru nohama, když u něj najde dočasné útočiště jeho dcera Helena, s níž se před lety rozešel ve zlém, a skoro šestnáctiletá vnučka Anna, kterou vidí poprvé v životě. Osobitá dívka, která se ráda obléká do křiklavých barev a kreslí si obrázky na kůži, staromódního… Přejít na celý popis

V Královských zahradách Připravte se na děsivé noční můry a originální příběhy, které vás pevně lapí do svých spárů Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poklidný život osamělého devadesátníka Algernona se ze dne na den obrátí vzhůru nohama, když u něj najde dočasné útočiště jeho dcera Helena, s níž se před lety rozešel ve zlém, a skoro šestnáctiletá vnučka Anna, kterou vidí poprvé v životě. Osobitá dívka, která se ráda obléká do křiklavých barev a kreslí si obrázky na kůži, staromódního dědečka občas pořádně vytočí, zatímco Anně nerudný a mrzutý starý pán trochu nahání strach. V malém venkovském domku navíc ožívají stíny minulosti – vzpomínky dobré i zlé. 

Dokážou spolu na první pohled tak odlišní lidé zastupující tři generace pod jednou střechou najít nejen společnou řeč, ale i domov? Barvitý, humorný i dojemný příběh o vztahu napříč generacemi a o tom, jak navzdory nepříznivým okolnostem vzít život za správný konec.

Sdílet

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Eva Francová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Algernonovi je devadesát let a žije sám svůj vcelku spokojený život. Ale jen do té doby, než se k němu přistěhuje jeho dcera Helena s vnučkou Annou. S Helenou se navíc před lety rozhádal a svou vnučku vidí poprvé v životě. Jak dopadne soužití tří generací pod jednou střechou? Najdou společnou řeč? Toto byl tak milý příběh! Upřímně, knihu jsem si vybrala jen díky krásné obálce, ale samotný příběh uvnitř byl doslova kouzelný. Díky anotaci vám hned naskočí knihy jako Muž jménem Ove nebo Příběh Arthura Truluva. Ano, jsou si určitě podobné a podobný příběh tu byl vyprávěn již stokrát, ale přesto je tento jiný a krásný a já se od něj nemohla odtrhnout. Okamžitě jsem si zamilovala vnučku Annu. Tím, jaká byla, mi připomínala mou dceru a díky tomu jsem měla k příběhu hned blíž. Příběh je to milý, úsměvný, smutný i dojemný. Je ze života a spousta radostí i starostí vám tak budou blízké. Čeká vás spousta tajemství z dědečkova života a nebude chybět ani dobrodružný výlet za minulostí. Je to kniha, která vás rozhodně pohladí po duši. Pokud chcete něco milého, krásného a odpočinkového, rozhodně potřebujete barvy, které vám přinesou štěstí.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda