Kuchařka pod párou E-kniha
Kuchařka pod párou - Miroslava Kuntzmannová Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla. Miroslava Kuntzmannová, autorka celé řady osobitých a velmi originálních kuchařek, připravila téměř stovku receptů zaměřených na parní vaření. Drůbež, ryby, zeleninové pokrmy –… Přejít na celý popis

Čas na nový diář. Rok 2025 klepe na dveře Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla. Miroslava Kuntzmannová, autorka celé řady osobitých a velmi originálních kuchařek, připravila téměř stovku receptů zaměřených na parní vaření. Drůbež, ryby, zeleninové pokrmy – na své si přijde každý milovník dobrého jídla i zdravého stravování. 

Stravovací požadavky současnosti? Lehká a zdravá kuchyně.
Kuchařka pod párou představuje šetrný a zdravý způsob přípravy jídel, který je prověřen nejen několika tisíciletími čínské tradice, ale byl vlastní rovněž našim šetřivým babičkám. Vaření v páře splňuje vysoké nároky na zdravou výživu, šetří čas i energii. Parní vaření je spojeno s velmi jednoduchou přípravou, možností vařit několik jídel najednou i zpracováním potravin zcela bez tuku. Jídla připravená tímto způsobem mají výtečnou chuť, zachovává se rovněž přirozená barva i konzistence potravin, dochází k minimální ztrátě vitaminů, minerálních látek a stopových prvků v potravinách. Vaření v páře zlepšuje stravitelnost připraveného jídla a zároveň napomáhá zvyšovat denní spotřebu ovoce a zeleniny. Pro přípravu jídel tímto způsobem si nemusíte pořizovat drahé nádobí – stačí obyčejný pařák nebo děrovaná parní nádoba.

Miroslava Kuntzmannová představila milovníkům vaření a dobrého jídla celou řadu originálních a osobitých kuchařek (S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána, Andělská kuchařka, Jak chutná život, Kluci, holky, kastrůlky). S Jiřinou Bohdalovou spolupracovala na videokazetě Zavařený den Jiřiny Bohdalové aneb Marečku, podej mi tu kameru a připravila rovněž kuchařku ze seriálového prostředí Recepty z Ulice. S Miroslavou Kuntzmannovou se můžete setkat i na vlnách Českého rozhlasu Plzeň v její vlastní relaci o vaření.

Sdílet

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Jindra Maříková Domov Petra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    pekne se podle ni vari.p.marikova.

    Přečíst více
Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda