Moře nářků

Autor Ree Soesbee

E-kniha

Moře nářků E-kniha

Autor Ree Soesbee

Součástí série: Guild Wars 3. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ztracené království Orr leží pod vlnami oceánu, celá civilizace pohlcená dávnou pohromou. Po staletí spalo v hlubinách a jeho starobylá tajemství byla ztracena. Až do této chvíle… Starší drak Zhaitan povstal. Zatopené království Orr je znovuzrozeno – a jiné zničeno. Město Lion’s Arch, které bylo po celé generace základním… Přejít na celý popis

Stephanie Garber: Bylo nebylo jedno zlomené srdce Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ztracené království Orr leží pod vlnami oceánu, celá civilizace pohlcená dávnou pohromou. Po staletí spalo v hlubinách a jeho starobylá tajemství byla ztracena.

Až do této chvíle… Starší drak Zhaitan povstal. Zatopené království Orr je znovuzrozeno – a jiné zničeno. Město Lion’s Arch, které bylo po celé generace základním kamenem civilizace v Tyrii, je brutálně smeteno vlnami a nezůstane z něj nic než ruiny.

Mezi přeživšími je i Cobiah Marriner, námořník, který kvůli tsunami ztroskotá a uvízne na moři. Když ho zachrání divoký charr, Cobiah ví, že byl uvržen do navždy proměněného světa. Zhaitanovi nemrtví služebníci nyní ovládají moře, ničí přístav za přístavem a masakrují každého, kdo se jim postaví do cesty.

Uprostřed zkázy Cobiah přísahá, že Lion’s Arch bude obnoven. V bouři po drakově povstání se Cobiah musí stát hrdinou pro svoji posádku, admirálem pro pirátskou flotu a tváří duchů své minulosti. Teprve pak může ovládnout Moře nářků a rozdrtit válečné loďstvo Orru.

Sdílet

série
Guild Wars 3. díl z 3
Další ze série
1. Duchové Ascalonu
2. Ostří osudu
3. Moře nářků
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda