Percy Jackson – Poslední z bohů

Autor Rick Riordan

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili. Bitva, která může znamenat konec světa, začne docela nevinně, když mi přistane na kapotě auta bájný kůň Pegas… Ukáže se… Přejít na celý popis

Ilsa Madden-Mills: To si zkus Delaney si jednou pro vždy zakázala randit se sportovci po tom, co jí ten poslední zlomil srdce. Ale Maverick chce víc než jednu noc a odmítá vzdát boj o získání jejího srdce. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili. Bitva, která může znamenat konec světa, začne docela nevinně, když mi přistane na kapotě auta bájný kůň Pegas… Ukáže se konečně, kdo stojí na straně dobra a kdo se přidal k vládci temnot? Kdo válku nepřežije a kdo z ní vyjde jako hrdina? Zápas o zachování civilizace začíná!

Sdílet

kategorie
E-knihy
Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 28 hodnocení čtenářů

23× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Tereza Szabó registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moderní pojetí řecké mytologie. Všechny knížky o Persym byly fajn :)

    Přečíst více
  • Petra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Poslední díl skvělé série. Bohužel i to nejlepší musí někdy skončit. Příběhy o řeckých bozích a Percym jsou prostě dokonalé!!!

    Přečíst více
  • adask2000 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvěle vymyšlené zakončení úžasné série, pobrečela jsem si u pár scén (ale je to dobře, když mě kniha rozbrečí, znamená to, že je dobře napsaná :)) ). Osudy několika postav mě dostaly...ALE opět měl více prostoru Nico di Angelo a Paní O'Learyová! Mohu jen doporučit!

    Přečíst více
  • Veronika V. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Záverečná kniha tejto série o gréckych polobohoch, super čítanie nielen pre mládež ;)

    Přečíst více
  • Archers registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Bohové!!! To. Bylo. Dokonalé!!! Naprosto strhující závěr. Nejdříve se na vše připraví půda, aby se mohla rozpoutat fenomenální bitva táhnoucí se asi půl knihy. ALe to není špatně, naopak, dává to smysl, je to propracované. Hlavními hrdiny zmítají pochyby, ztrácí i získávají naději, sáhnou si až na dno svých sil. A nepřítel je stále silnější. A nakonec to není epický souboj, který porazí nepřítele, ale pouhá lidská pouta, přítelství, důvěra, láska, náklonnost. Doopravdy úžasná série, jsem si jista, že tyhle knihy jednou budu číst vlastním dětem, jsou krásné, poučné a vtipné. Na Percyho nedám dopustit.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda