Rudá jako rubín E-kniha

Rudá jako rubín E-kniha

Součástí série: Drahokamy 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Oblíbený časocestovací příběh nově v paperbacku!Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět a ona se rázem ocitne ve známé ulici, jenže téměř sto let před svým narozením. Vzápětí pochopí, že tím největším rodinným tajemstvím je ona sama. Zbývá jí ale ještě pochopit, jaké… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oblíbený časocestovací příběh nově v paperbacku!

Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět a ona se rázem ocitne ve známé ulici, jenže téměř sto let před svým narozením. Vzápětí pochopí, že tím největším rodinným tajemstvím je ona sama. Zbývá jí ale ještě pochopit, jaké nebezpečí člověku hrozí, když se zamiluje napříč časem.

Kerstin Gierová nechává ožít ten nejkrásnější pocit na světě!

Příběh vás potěší, budete se smát a budete s hrdiny soucítit. Láska Gideona a Gwendolyn překračuje všechny hranice času!

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 71 hodnocení čtenářů

56× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Aneta K. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Opravdu skvělá, hodně romantická kniha. Je velmi napínavá a má všechno ci od dobré knížky očekávám. Správná napínavá, lásková četba, vřele doporučuji všem holkám!!!:))

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Totálně super knížka. Zamilovaná jsem byla do ni hned na první pohled jen díky obálce. A ten děj jednoznačně úžasný. Doporučuji přečíst všechny 3 knihy.

    Přečíst více
  • Aríka registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem si přečetla na kamarádčino neustále naléhání, tudíž lépe řečeno, abych od ní měla konečně pokoj. Kamarádka miluje dětské romantické knihy, což se o mě říct nedá, pro mě jsou nereálné a dětem pomáhají uvěřit v něco, co se nikdy nestane. Kniha byla i zfilmováno, ale na film nemám odvahu se podívat. Kniha se mi moc nelíbila, byla psána jednoduše, dialogy také pozbývalo složistosti, ale co bychom chtěli od knihy pro menší čtenáře? Knihu si přečtěte, ale dle mého názoru neurazí ani nenadchne.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    četla jsem ji už asi 10x. a nikdy mě nezklamala, doporučuji tak 14letým holkám, které tento styl opravdu baví

    Přečíst více
  • sd1992 registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tak tohle je naprosto boží trilogie!!! Ačkoliv musím přiznat, že právě první díl se mi zdál nejslabší ze série, tak i přesto to byla pecka! Příběh je celý zahalený rouškou tajemství, které se postupně odhaluje.. nápad s cestováním v čase byl super a o to více se mi líbí jak to autorka celé pojala a vymyslela k tomu dokonale propracovanou minulost počínaje předky hlavních postav a dobovými kostýmy konče. Ke každému dílu je natočen i film, který taktéž doporučuji

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora