Sídliště Svět E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Za dveřmi každého bytu na sídlišti Svět se odehrává jiný příběh. Pojďte některé z nich prožít spolu s jejich obyvateli. Sedmdesátiletá Sára se vyrovnává se svou temnou minulostí. Proč vyměnila lidi za knihy? Životem unavená Marie se stará o svého malého vnuka. A mladá rodina Novotných se vypořádává s každodenními výzvami, které život přináší.… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Železný plamen Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Za dveřmi každého bytu na sídlišti Svět se odehrává jiný příběh. Pojďte některé z nich prožít spolu s jejich obyvateli. Sedmdesátiletá Sára se vyrovnává se svou temnou minulostí. Proč vyměnila lidi za knihy? Životem unavená Marie se stará o svého malého vnuka. A mladá rodina Novotných se vypořádává s každodenními výzvami, které život přináší. Sídlištní kolorit dotvářejí dva bezdomovci a nerozluční kamarádi Roman a Václav toužící po opravdové svobodě. Co se stane, když našim hrdinům do života vstoupí hned několik zdánlivě malých náhod? Může být všechno jinak, než si každý z nich představoval? A jak se nakonec vyrovnají se vším, co si pro ně život přichystal?

Sdílet

Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
136
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Eva Francová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Různí lidé, různé příběhy, jedno sídliště. Sára se vyrovnává se svou minulostí a má raději knihy než lidi. Marie je neustále unavená a musí se starat o malého vnuka. Rodina Novotných se musí vypořádat s běžnými problémy, které život přináší. A pak je tu Roman a Václav, ti sice na sídlišti nebydlí, ale jsou jeho nedílnou součástí. Ponořte se do neobyčejných životů obyčejných lidí. Do této knihy jsem jen nakoukla a nemohla jsem přestat číst. Zaujala mě natolik, že už jsem ji nemohla dát z ruky. Nejen tajemství hlavní hrdinky Sáry je hnacím motorem, co nás nutí číst dál a dál. Ale bavilo mě poznávat i další obyvatele sídliště. I to, jak se jejich životy občas prolnou. Ač novela na pár stránkách, autorce se tu podařilo vykouzlit skvělou atmosféru a má výborně vykreslené jednotlivé postavy. Celkově to, jak autorka píše se mi moc líbilo, dokázala mě opravdu pohltit a vyvolala ve mně různé emoce. Chvíli jsem se musela usmívat, někdy jsem byla smutná, a i nějaká ta slzička ukápla. Nesmím zapomenout ani na to, co mám v knihách ráda, a to, zmínky o dalších známých knihách. Knihovna s příběhem? Úžasné! V příběhu mi bylo moc dobře a jen nerada jsem se se Sárou a s ostatními loučila. Stavte se za nimi na sídlišti Svět i Vy.

    Přečíst více
  • Kristýna Chudá registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha je citlivě napsaná, běžný život obyčejných lidí je popsán s takovou pozitivní energií, která vás pohltí :-) doporučuji.

    Přečíst více
  • Pavlina Schotliova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Precteno Jednim dechem. Velmi ctiva kniha.

    Přečíst více
  • Aneta Vacková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velmi čtiva a pozitivní kniha. Přečteno jedním dechem :)

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda