Tradiční pečivo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct například tradiční… Přejít na celý popis

Podzim v Česku s příběhy bez hranic Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct například tradiční hnětýnky, beleše, mrváně, trdelníky nebo pagáčky, pak vám bude právě tato kniha dobrým rádcem.117 černobílých obrázků, 36 barevných fotografií

Sdílet

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
172
datum vydání
1.01.2004

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 161 Kč Nápověda