4.5 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátech mobi ePUB
298 Kč s DPH
Jsme transparentní
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu. Možná jste se o to i pokoušeli a… Přejít na celý popis
-
580 Kč s DPH Skladem
Napínavá historická fantasy z ruky královny žánru, která vykouzlila bestsellerovou Grišu či Šest vran. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Tak chutná hygge
-
Jižanská kuchařka
-
Vše sváteční
-
Roman Staša: Matla
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Cukrfree
-
Jíme zdravě do 30 minut
-
Moderní česká cukrařina
-
Nejlepší recepty z celého světa
-
Kuchařka při onemocnění jater
-
Mamachef: radost v kuchyni
-
Klasická italská kuchyně
-
Rusko pohledem z kuchyně
-
Voňavá kuchařka
-
Téměř zapomenuté recepty 2
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
Sedm způsobů jak se radovat z jídla
-
Ájurvédská kuchařka
-
Veganská kuchařka od českého kuchaře
-
Božská kuchařka
-
Sexy dorty
-
Mexická kuchyně podle starých receptů
-
Ze zahrady do kuchyně
-
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu. Možná jste se o to i pokoušeli a po prvních úspěších dostali chuť na další dobroty. V tom případě jistě s nadšením uvítáte kuchařku Umění francouzské kuchyně od jedné z největších znalkyň francouzských receptů, americké spisovatelky a známé televizní osobnosti Julie Childové, jejíž život inspiroval tvůrce filmu Julie a Julia, v němž si hlavní roli zahrála jedinečná Meryl Streepová.
Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa – ale zdaleka nejen to. Najdete v ní detailní rady, jak správně používat jednotlivé suroviny a ingredience, jak vybírat a připravovat zeleninu, ovoce, ryby i červené maso, jak jídlo sladit s přílohami a nápoji. Childová ukazuje, jak francouzští mistři kuchařského umění krájí a porcují, jaké používají nádobí, jak doslova kouzlí s vínem.
Samotné recepty jsou rozdělené do deseti kapitol, na jejichž počátku vždy najdete stručný úvod do „tématu“. Naučíte se vařit francouzské polévky, předkrmy, hlavní jídla i dezerty. Dozvíte se spoustu zajímavého o francouzských omáčkách, které jsou podle mnohých skutečnou korunou každého dobrého jídla, o jednotlivých druzích masa, drůbeže, ryb a zeleniny. Všechny recepty jsou stručné a srozumitelné, neboť Childová vždy myslela především na amatéry, a samozřejmě nechybí ani přesné údaje o jednotlivých ingrediencích.
Umění francouzské kuchyně už více než pět desetiletí slouží jako bohatý zdroj poučení a inspirace gurmánům celého světa a jistě nabídne spoustu skvělých zážitků i vám.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů
3× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Nikola Turečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Naprosto originální kuchařka. Polovina knihy je věnována francouzským receptům, které stojí za vyzkoušení a druhá polovina je věnována teorii vaření. Skrývá v sobě mnoho užitečných a praktických rad a kuchařku můžete svým způsobem brát jako učebnici. Je moc dobře zpracovaná a vyprávění není únavné, takže si knihu můžete klidně číst před spaním.
Přečíst více -
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Po mém příjezdu z Francie jsem si nutně chtěla něčím oživit vzpomínky na tuto krásnou zemi - a nejlepší věc, co jsem udělala bylo, že jsem si koupila tuto kuchařku a uvařila si vlastní FRancii doma!
Přečíst více -
kačí registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Knížka podle níž byl natočen i poutavý film, plná skvělé inspirace a informací z Francouzské kuchyně.
Přečíst více -
Lubomira Godulova registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Není to jen kuchařka.
Přečíst více -
Mudr Pavel Weiss registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
čtu ji pomalu ,...je to gurmánský zážitek
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE