Úsvit Onyxu

Autor Kate Golden

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Arwen Valondaleová by nikdy neřekla, že bude natolik statečná, aby nabídla svůj život za ten bratrův. Proto je teď zajatkyní obávaného Onyxského krále, jehož vojáky má pomocí svých magických schopností uzdravovat. Jedinou cestou ke svobodě je pro ni spolupráce s prohnaným spoluvězněm, kterému však dělá zvrácené potěšení hrát si s jejími… Přejít na celý popis

Sklizeň přichází! Je tu thrillerobraní se slevami až 50 % Letní plody napětí už dozrály a oblíbené thrillerobraní je opět tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Arwen Valondaleová by nikdy neřekla, že bude natolik statečná, aby nabídla svůj život za ten bratrův. Proto je teď zajatkyní obávaného Onyxského krále, jehož vojáky má pomocí svých magických schopností uzdravovat. Jedinou cestou ke svobodě je pro ni spolupráce s prohnaným spoluvězněm, kterému však dělá zvrácené potěšení hrát si s jejími obavami a city. Co když jsou však tajemství Onyxu daleko děsivější, než si je dokázala představit?

Sdílet

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
424
datum vydání
1.01.2024
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    Jestli v současné době nějaký žánr zažívá nebývalý rozmach a jeho popularita raketově stoupá, pak se rozhodně jedná o romantasy. Propojení magického a tajemného fantasy světa s odlehčenou romancí zkrátka funguje a já zcela otevřeně přiznávám, že jsem tomuto trendu propadla taky. Po romantasy většinou sahám, když chci na chvíli vypnout mozek, trochu se zasnít a toužím po něčem, co mě naplno pohltí od první do poslední strany. A přesně tyto podmínky splňuje i čerstvá novinka Úsvit Onyxu od americké spisovatelky Kate Golden, který je prvním díle trilogie Kameny moci. Pokud tedy máte chuť se zrelaxovat a k tomu patříte i mezi fanoušky Ranhojičky nebo romantiky ve stylu enemies to lovers, pak rozhodně pokračujte ve čtení.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 51 hodnocení čtenářů

37× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Majky :) registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Naprosto MILUJI ? Tohle se nedá jinak snad ani popsat. Dokonalá kniha, která v sobě nese pravé kouzlo fantasy světa a romantiky. Arwen a Kane, dva rozdílní lidé ona z chudých poměrů, krásná, laskavá a se schopností léčit jakékoliv zranění. On z královské rodiny, vychytralý, hezký a se schopností všechny okouzlit hlavně Arwen. Jejich cesty se propojí díky nešťastné náhodě nebo osudu ? Těžko říci. Kniha má jako snad kterákoli jiná fantasy kniha, na přední straně mapu světa Evendell, která vás vtáhne přímo do děje. Moc doporučuji si tuhle knihu přečíst pokud milujete fantasy knihy s romantikou a s trocha lechtivými scénkami. :)

    Přečíst více
  • Sabina_m registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Miluji tu knihu doporučuji přečíst. Nemohla jsem jí pustit z rukou a krásně se četla, jediné co mě mrzí je že nemám další díl v ruce, tak snad vyjde brzy.

    Přečíst více
  • Alisi registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Příběh je fajn, ale… prostě jsem se nedokázala začíst, nešlo to. Děj mě prostě celou dobu nevtáhl, bojovala jsem už s každou stranou. Někdy otevřete knížku a musíte číst a číst, tak zde fo fakr nebylo, bohužel.

    Přečíst více
  • ann_reads_books registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    První díl nové romantasy série, který mě opravdu moc bavil! Hlavní hrdinka se jmenuje Arwen, ale není elfka, je léčitelka. Má jakýsi dar, kterému nikdo nerozumí, ale funguje s ním už od mala a je ráda, že ho má. Arwen se musela obětovat a nechat se zajmout, aby zachránila svou rodinu. Teď je tedy zajatkyní v znepřáteleném království, kterému vládne svou krutostí proslulý král. Arwen se odtamtud musí dostat a najít svou rodinu. Jedinou cestou ven je spolupráce s dalším vězněm, který ale nevypadá zrovna důvěryhodně. Víc prozrazovat nechci, protože se tam toho stane už zkraje poměrně hodně. Bavilo mě to od první stránky. Romantická linka jiskřila a já byla velmi spokojená Arwen byla sympatická hrdinka, občas trochu lehkomyslná, ale srdce měla na pravém místě. I pár vedlejších postav mi přirostlo k srdci. V knize jsou i všemožné potvory a příšery. A taky drak ♥️ Takže i po téhle stránce jsem spoko Z konce jsem trochu zmatená a nutně potřebuju další díl, kde se snad objasní spousta věcí

    Přečíst více
  • zavisla_knihomolka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Naprostá bomba. Strašně moc mě kniha bavila :)

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda