Ve větvích Yggdrasilu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Agátin život se konečně srovnal. Má kde bydlet, stabilní práci, pár kamarádů. Po letech problémů se všechno zdá skvělé. Než se ztratí v lese. Než se ji kamarád pokusí zastřelit. A než taxíkem srazí severského boha.

Martin Moravec: Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Agátin život se konečně srovnal. Má kde bydlet, stabilní práci, pár kamarádů. Po letech problémů se všechno zdá skvělé.
Než se ztratí v lese.
Než se ji kamarád pokusí zastřelit.
A než taxíkem srazí severského boha.

Sdílet

Nakladatel
Golden Dog
Počet stran
252
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Rina Vevesi registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Ve větvích Yggdrasilu- Tereza Kadečková - spisovatelský kadet Až si budete balit kufr na dovolenou, nechte si v něm trochu místa. Tak akorát, aby se vám tam vešla tahle knížka s nenápadnou obálkou. Ale od začátku. Agátin život se konečně srovnal. Má kde bydlet, stabilní práci, pár kamarádů. Po letech problémů se všechno zdá skvělé. Než se ztratí v lese. Než se ji kamarád pokusí zastřelit. A než taxíkem srazí severského boha. To je anotace a začátek knihy, po kterém nastává svižná jízda, plná vtipu, (vážně smála jsem se hodně a nahlas), napětí, zvratů, a hlavně zajímavě zpracované mytologie. Zapomeňte na Marvel! Tady řádí bohové, tak, jak se o nich mluví v legendách. Sobečtí, krásní, mocichtivý, rozežraní a lační boje. ⚔️️ Do to přimíchejme valkýry, obrovská mytická stvoření a jednu nebohou taxikářku, co se snaží, aby se v tom neztratila. Moc se mi líbilo, jak je to celé zpracované. Čtivě, hravě, ale pozor rozhodně se zde nevyhneme pasážím, kdy příběh potemní. Řekla bych, že některé scény, byly až zbytečně moc drsné, ale z příběhu vás nijak nevykolejí. U vody to přečtete za dva dny a bonusová povídka na konci, je super tečkou za tímto světem. Díky autorce za výlet na pořádný Ásgard.

    Přečíst více
  • Rina Vevesi registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Až si budete balit kufr na dovolenou, nechte si v něm trochu místa. Tak akorát, aby se vám tam vešla tahle knížka s nenápadnou obalkou. Zapomeňte na Marvel! Tady řádí bohové, tak, jak se o nich mluví v legendách. Sobečtí, krásní, mocichtivý, rozežraní a lační boje. ⚔️🛡️ Do to přimíchejme valkýry, obrovská mytická stvoření a jednu nebohou taxikářku, co se snaží, aby se v tom neztratila. Moc se mi líbilo, jak je to celé zpracované. Čtivě, hravě, ale pozor rozhodně se zde nevyhneme pasážím, kdy příběh potemní. Řekla bych, že některé scény, byly až zbytečně moc drsné, ale z příběhu vás nijak nevykolejí. U vody to přečtete za dva dny a bonusová povídka na konci, je super tečkou za tímto světem. Díky autorce za výlet na pořádný Ásgard. 🏰🌈

    Přečíst více
  • Ivana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Co mě po dočtení jako první napadlo, bylo - tohle bylo vážně super. Vlastně to byla taková jízda, že než jsem stihla říct hurá, byl konec. Tahle knížečka, je zábavné, akční a opravdu nečekané vyprávění o tom, jak by to vypadalo, kdyby Loki (jako vážně Loki, na Marvel zapomeňte) potkal obyčejnou taxikářku u nás doma. Samozřejmě pro ono taxikářku dost katastrofálně. Jakmile se zaplete mezi bohy, mytologické bytosti a k tomu si táhnete ranec vlastních problémů, nikdy to neskončí v růžových zahradách. Nebo možná ano, kdo ví, spoilerovat nebudu. Knihu můžu doporučit všem, co mají rádi akci a humor, já jsem se opravdu několikrát zasmála nahlas. Knížka má i temnější kapitoly, kdy jsem se o hrdinku vážně bála. Není to moje první kniha od této autorky (narazila jsem na její neméně skvělou povídku Pět otázek ve sborníku Na nevěčné časy) a rozhodně ne poslední. U ní totiž nikdy neodhadnete, jak příběh skončí, nedrží se škatulek a to mě moc baví. Ve větvích Yggdrasilu je příjemná oddechovka, která se čte velmi dobře a navíc ukazuje severskou mytologii, tak jak má opravdu vypadat.

    Přečíst více
  • Lucka registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Prekvapive dobre cteni. Nebyl to uplne muj salek kavy, ale je to napsane ctive a na dovolene potesilo.

    Přečíst více
  • Tereza Skálová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Výborná svižná fantasy v čersko-asgardském prostředí. Moc mě bavila!

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda