Velká sada na výrobu veselých příšerek

Značka
Creativ Company
ean
5712854697255
Kategorie
Hry » Kreativní sady » Modelovací sady

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

S tímto mixem můžete se svými dětmi vytvořit spoustu zábavných příšerek. Použijte kreativní materiály z balení a kombinujte je s recyklovanými materiály z domácnosti. Řiďte se našimi nápady nebo popusťte uzdu vlastní fantazii.

Pokud chcete shromáždit rodinu na zábavný kreativní projekt s recyklováním, tento Maxi Craft Mix je ideální. Pomocí kreativních produktů a recyklovaných materiálů mohou děti využít a zkoušet svou představivost a vytvořit vlastní stádo příšerek. Sbírejte role od toaletního papíru, kartony od vajec a další obvykle vyhazované předměty a vytvořte ta nejdivočejší monstra s velkými očima, zábavnými vlasy a fantastickými barvami. Stačí vám jen nůžky.

Když děti vytvářejí monstra, učí se být kreativní s barvami, tvary a materiály. Mohou kombinovat různé prvky a vytvořit tak dokonalý vzhled, přičemž hotová monstra jsou skvělá na dekoraci jejich pokoje.

Balení obsahuje: Štětec, dřevěné tyčky, EVA pěnové tvary, pom-pomy, papír s motivy, barevný papír, pohyblivé oči, oči monster, čističe trubiček, akrylové barvy, fixy, EVA pěnové tyčky, polystyrenové koule.

Sklizeň přichází! Je tu thrillerobraní se slevami až 50 % Letní plody napětí už dozrály a oblíbené thrillerobraní je opět tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 169 Kč Nápověda