5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V úterý 15. 7. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
447 Kč s DPH
Běžně 499 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty. Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki. Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové. Pokaždé u toho bylo kafe. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal - hladinu cholesterolu v krvi.
- Nakladatel
- Došel karamel
- Rozměr
- 175 x 218 x 25
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 304
- Hmotnost
- 600 g
- isbn
- 978-80-88465-10-2
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 5.04.2024
- ean
- 9788088465102
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
2.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Eva Charouzová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
O této knize jsem měla jinou představu. Pro toho kdo jezdí po republice, to možná je, aby věděl kde dělají dobrou snídani. Ale já jsem od ní čekala ještě něco jiného. Třeba méně míst kde se dá dobře nasnídat, ale trochu popisu města i restaurace. Co tam je i jiného, takový trochu cestopis, a možná i nakouknutí do kuchyně, nějaký recept, nějaký fígl při vaření. Ne moc receptů, kuchařek je moc, ale nějaký by tam mohl být. Je to jednotvárná kniha, spousta obrázků jídel. Příště už asi budu víc koukat co si kupuji. Je to specifická kniha, a na to, že dnes restaurace a kavárna je a zítra neni, tak to neni kniha, která bude mít místo v knihovně.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.