5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Discover the cuisine of a secret part of southernmost Tuscany, known as La Costa D’Argento ― the silver coast, in the second edition of Acquacotta. In this cookbook, Tuscan-based, Australian-born writer and photographer Emiko Davies has compiled and adapted her Italian family’s best-loved recipes from Capalbio, Monte Argentario, Giglio… Přejít na celý popis
Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
The Nordic Baking Book
-
Clare Smyth: Core
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Food of Italy
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Dinner
-
The Food of Sicily
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
Japan: The World Vegetarian
-
The Asian Pantry
-
A Day in Hong Kong
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Sobremesa
-
NOVINKA PlantYou
Discover the cuisine of a secret part of southernmost Tuscany, known as La Costa D’Argento ― the silver coast, in the second edition of Acquacotta. In this cookbook, Tuscan-based, Australian-born writer and photographer Emiko Davies has compiled and adapted her Italian family’s best-loved recipes from Capalbio, Monte Argentario, Giglio Island and inland to the hot springs of Saturnia and the ancient Pitigliano. It is a celebration of the region that's named for the shimmery salt-and-pepper sand along this part of the Tyrrhenian Sea, its rolling hills, long beaches, overgrown fig trees, rambling vineyards – and rich culinary history. The latest iteration of Acquacotta features a beautiful new cover and a vegetarian and gluten-free index that highlights a different side to Italian cuisine. In words and pictures, Emiko guides readers through the use of local ingredients, as well as sharing the history of rustic, storied dishes including scampi and potato soup, hand-rolled strozzapreti noodles, spinach and ricotta tortelli, chestnut gnocchi and the classic fig and chocolate bread, pagnotella. Plus, of course, the book’s namesake acquacotta, a quintessential Maremman peasant dish that captures the spirit of this special place.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books
- Rozměr
- 19 x 24 x m
- isbn
- 978-1-74379-925-3
- Počet stran
- 272
- datum vydání
- 1.01.2023
- ean
- 9781743799253
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE