0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Loved by cooks from Nigella Lawson to Heston Blumenthal, this is THE classic of Italian cooking.'If this were the only cookbook you owned, neither you nor those you cooked for would ever get bored.’ – Nigella LawsonMarcella Hazan is widely regarded as one of the greatest Italian cookery writers in the world and The Essentials of Classic… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Italian Cookery Course
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Cooking on Fire
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA At My Italian Table
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
NOVINKA Italian American Forever
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Classic French Recipes
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Food of Italy
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Palestinian Table
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Garden Chef
-
The Levantine Vegetarian
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Sobremesa
-
Taste
Loved by cooks from Nigella Lawson to Heston Blumenthal, this is THE classic of Italian cooking.'If this were the only cookbook you owned, neither you nor those you cooked for would ever get bored.’ – Nigella LawsonMarcella Hazan is widely regarded as one of the greatest Italian cookery writers in the world and The Essentials of Classic Italian Cooking is her masterpiece. Aimed at cooks of every level, be they beginners or accomplished chefs, it is an accessible and comprehensive guide to authentic Italian cuisine and should find a place in the kitchen library of anyone who is passionate about good food.Featuring hundreds of recipes ranging from soups, pastas and risottos, to delicious meat and vegetable dishes, The Essentials of Classic Italian Cooking is an indispensable addition to any kitchen.
- Nakladatel
- BOXTREE
- datum vydání
- 1.01.2011
- ean
- 9780752227900
- Počet stran
- 736
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-7522-2790-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE