0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent Africana travels the continent showcasing its vibrant and varied cuisines that are rich in flavour, diverse in culture and steeped in tradition. Combining recipes passed down the generations with her own modern and inventive style, food writer and cook Lerato shares… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Asian Pantry
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Dinner
-
Persiana Everyday
-
Persian Feasts
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The History of African Art
-
Greekish
-
The Italian Cookery Course
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Levantine Vegetarian
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
-
Cooking on Fire
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Crarter's Kitchen
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Classic French Recipes
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Sobremesa
A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent Africana travels the continent showcasing its vibrant and varied cuisines that are rich in flavour, diverse in culture and steeped in tradition. Combining recipes passed down the generations with her own modern and inventive style, food writer and cook Lerato shares her own stories of Africa with a delectable sense of adventure. Discover iconic dishes from Nigeria to Madagascar, Morocco to South Africa.There are over 100 recipes to delight and inspire, Spice Island Coconut Fish Curry, Harissa Leg of Lamb with Hibiscus, Senegalese Yassa, Tunisian Tagine, South African Malva Pudding, and the secret to the perfect Jollof. Bursting with flavour and offering a sense of wanderlust, Africana will bring the magic of the continent to your kitchen.
- Nakladatel
- HQ
- datum vydání
- 29.09.2022
- ean
- 9780008458508
- Počet stran
- 256
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-00-845850-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE