0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent Africana travels the continent showcasing its vibrant and varied cuisines that are rich in flavour, diverse in culture and steeped in tradition. Combining recipes passed down the generations with her own modern and inventive style, food writer and cook Lerato shares… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Asian Pantry
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Dinner
-
Persiana Everyday
-
NOVINKA Persian Feasts
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The History of African Art
-
Greekish
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Italian Cookery Course
-
The Levantine Vegetarian
-
The Silver Spoon Pasta
-
Cooking on Fire
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Crarter's Kitchen
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Classic French Recipes
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Sobremesa
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent Africana travels the continent showcasing its vibrant and varied cuisines that are rich in flavour, diverse in culture and steeped in tradition. Combining recipes passed down the generations with her own modern and inventive style, food writer and cook Lerato shares her own stories of Africa with a delectable sense of adventure. Discover iconic dishes from Nigeria to Madagascar, Morocco to South Africa.There are over 100 recipes to delight and inspire, Spice Island Coconut Fish Curry, Harissa Leg of Lamb with Hibiscus, Senegalese Yassa, Tunisian Tagine, South African Malva Pudding, and the secret to the perfect Jollof. Bursting with flavour and offering a sense of wanderlust, Africana will bring the magic of the continent to your kitchen.
- Nakladatel
- HQ
- datum vydání
- 29.09.2022
- ean
- 9780008458508
- Počet stran
- 256
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-00-845850-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE