0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
With a foreword by Raymond BlancDevelop your baking skills, understand the building blocks to baking brilliantly and learn core techniques to use in Benoit’s foolproof recipes. Each recipe is one of three levels, so you can start with the basics and work your way up from baking novice to creating show-stopping creations: * Sweet and Simple, **… Přejít na celý popis
Čeho všeho je schopný člověk bez špetky strachu? Někdo to zanedlouho pocítí na vlastní kůži... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
French Boulangerie
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Classic French Recipes
-
Sweet
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Complete Book of French Cooking
-
Greekish
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Asian Pantry
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Sobremesa
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
How to Eat Chocolate
-
NOVINKA Italian American Forever
-
Persiana Everyday
-
Coffee Art Masterclass: 50 incredible coffee designs for the home barista
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Dinner
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Happy Days with the Naked Chef 3
With a foreword by Raymond BlancDevelop your baking skills, understand the building blocks to baking brilliantly and learn core techniques to use in Benoit’s foolproof recipes. Each recipe is one of three levels, so you can start with the basics and work your way up from baking novice to creating show-stopping creations: * Sweet and Simple, ** Baking Star *** Bake Like a Pro Following Benoit’s guidance, you’ll make classic doughs, including puff pastry, choux pastry and brioche, learning how to create stand-out bakes with perfect texture and flavour. Try your hand at crispy, buttery Palmiers, classic viennoiseries like Pain aux Raisin, build pies and tarts including Tarte Tatin and Salted Caramel Millionaire Chocolate Tart, and make traditional offerings such as Coffee & Orange Crème Brûlée and Macarons, as well as impressive recipes like Lemon & Grapefruit Dacquoise. With this masterclass from Chef Pâtissier at Le Manoir Aux Quat’Saisons and judge of Bake Off: The Professionals, you will be inspired to create your own masterpieces at home.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books (UK)
- Hmotnost
- 1080 g
- isbn
- 978-1-78488-712-4
- Počet stran
- 256
- datum vydání
- 4.07.2024
- ean
- 9781784887124
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola