4.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 23. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
133 Kč s DPH
Běžně 149 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická… Přejít na celý popis
Při rutinní pitvě oběti autonehody objeví doktorka Carolyn Hoveová nesrovnalosti a povolá detektiva Roberta Huntera. Oběť byla před smrtí mučena. Sériový vrah své činy maskuje jako nehody... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Stůl plný dobrot
-
Česká kuchařka
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Klasická česká kuchařka
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Krkonošská kuchařka
-
Babiččiny regionální recepty za pár kaček
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
-
Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima
-
Cocina Checa
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Babiččiny saláty a pomazánky
-
Naše kuchařka
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Christmas in Bohemia - Traditional Czech Christmas cuisine and customs
-
Hity domácí kuchyně
-
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
-
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
-
Základní recepty
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
- Nakladatel
- MCU
- Rozměr
- 117 x 220 x 8
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 76
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7339-118-8
- Vazba
- mapy, atlasy
- datum vydání
- 1.09.2016
- ean
- 9788073391188
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE