0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce .… Přejít na celý popis
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vařit může každý
-
Cupcake - 50 snadných receptů
-
Škoda nevařit 2 - Kuchařka plná akce
-
Snídaně u Florentýny - Dopolední kuchařka pro dceru (160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne)
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
BESTSELLER Cháluj líp!
-
Taková normální kuchařka
-
Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě
-
Nakrájej, zabal a upeč!
-
Kuchařka pro teenagery
-
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
-
30 minut v kuchyni - Levně, rychle a s chutí aneb více než 80 receptů, které šetří peníze i čas
-
30 minut v kuchyni
-
SIMPLE: Snadné vaření na šest písmen
-
Líná kuchařka - Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření (Edice Apetit)
-
Jídla za 10-20-30 minut / 78 skvělých receptů
-
Skautská kuchařka – Vaříme na cestách
-
NOVINKA Fit recepty Do 5 surovin
-
Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše
-
Jeden hrnec – Žádné zbytky
-
Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla
-
Cháluj ještě líp!
-
30 minut v kuchyni - Rychle, jednoduše a bez nádobí aneb 95 chutných receptů pro všechny, kteří nemají čas vařit
-
Minutová kuchařka - Uvařte si podle svého času
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .
- Nakladatel
- Ikar
- Rozměr
- 152 x 200 x 35
- isbn
- 978-80-249-1152-6
- Počet stran
- 432
- datum vydání
- 1.06.2009
- ean
- 9788024911526
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE