0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Cooking alla Giudia is the ultimate tribute to the wonderfully rich, yet still largely unknown, culinary heritage of the Jews of Italy. From Roman deep-fried artichokes (carciofi alla giudia) to Venetian sarde in saor (sweet-and-sour sardines), Apulian orecchiette pasta, and Sicilian caponata, some of Italy's best-known dishes are Jewish in… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Italy
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Cooking on Fire
-
The Complete Book of French Cooking
-
Food for Life
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
The Italian Cookery Course
-
Persian Feasts
-
The Levantine Vegetarian
-
NOVINKA Italian American Forever
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
-
The Palestinian Table
-
Classic French Recipes
Cooking alla Giudia is the ultimate tribute to the wonderfully rich, yet still largely unknown, culinary heritage of the Jews of Italy. From Roman deep-fried artichokes (carciofi alla giudia) to Venetian sarde in saor (sweet-and-sour sardines), Apulian orecchiette pasta, and Sicilian caponata, some of Italy's best-known dishes are Jewish in origin. But little is known about the Jewish people in Italy and their culinary traditions. It was the Jews, for example, who taught Italians to eat the eggplant, and thus helped inspire the classic eggplant parmigiana and many other local specialties. With a collection of kosher recipes from all regions of Italy, including plenty of vegan, vegetarian, and gluten-free options, author Benedetta Jasmine Guetta is on a mission to tell the story of how the Jews changed Italian food, to preserve these recipes, and to share with home cooks the extraordinary dishes prepared in the Jewish communities of Italy. Highlighted throughout the book are menus with regional Italian specialties, along with short, useful guides to the Italian cities with Jewish history. The book will show how to integrate the recipes into your everyday meals and holiday traditions as well.
- Nakladatel
- Artisan
- Rozměr
- 19,7 x 26 x m
- isbn
- 978-1-57965-980-6
- Počet stran
- 352
- datum vydání
- 1.01.2022
- ean
- 9781579659806
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE