0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Cooking alla Giudia is the ultimate tribute to the wonderfully rich, yet still largely unknown, culinary heritage of the Jews of Italy. From Roman deep-fried artichokes (carciofi alla giudia) to Venetian sarde in saor (sweet-and-sour sardines), Apulian orecchiette pasta, and Sicilian caponata, some of Italy's best-known dishes are Jewish in… Přejít na celý popis
Nenašli jste pod stromečkem to, co jste si přáli? To je potřeba napravit! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Italy
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Food For Life Cookbook
-
The Food of Sicily
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Taste
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Silver Spoon Pasta
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Italia con gusto e amore
-
Persian Feasts
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
Italian American Forever
-
Ottolenghi COMFORT
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Japan: The World Vegetarian
-
The Palestinian Table
-
Classic French Recipes
-
Café Cecilia Cookbook
-
Dinner
-
Adriatico
Cooking alla Giudia is the ultimate tribute to the wonderfully rich, yet still largely unknown, culinary heritage of the Jews of Italy. From Roman deep-fried artichokes (carciofi alla giudia) to Venetian sarde in saor (sweet-and-sour sardines), Apulian orecchiette pasta, and Sicilian caponata, some of Italy's best-known dishes are Jewish in origin. But little is known about the Jewish people in Italy and their culinary traditions. It was the Jews, for example, who taught Italians to eat the eggplant, and thus helped inspire the classic eggplant parmigiana and many other local specialties. With a collection of kosher recipes from all regions of Italy, including plenty of vegan, vegetarian, and gluten-free options, author Benedetta Jasmine Guetta is on a mission to tell the story of how the Jews changed Italian food, to preserve these recipes, and to share with home cooks the extraordinary dishes prepared in the Jewish communities of Italy. Highlighted throughout the book are menus with regional Italian specialties, along with short, useful guides to the Italian cities with Jewish history. The book will show how to integrate the recipes into your everyday meals and holiday traditions as well.
- Nakladatel
- Artisan
- Rozměr
- 19,7 x 26 x m
- isbn
- 978-1-57965-980-6
- Počet stran
- 352
- datum vydání
- 1.01.2022
- ean
- 9781579659806
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE