0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Discover how to create over 80 delicious classics of French gastronomy. In The Essentials of French Cooking, best-selling author Laurent Mariotte shares a collection of French classic recipes. Learn how to whip up starters such Cheese Soufflé and Onion Soup, mains such as Moules Marinières and Beef Stew, and desserts such as Clafoutis, Lemon… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
The Complete Book of French Cooking
-
French Boulangerie
-
Cooking on Fire
-
The Silver Spoon Pasta
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Levantine Vegetarian
-
The Food of Italy
-
The Palestinian Table
-
Persian Feasts
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Italian Cookery Course
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Greekish
-
Sobremesa
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Jamie´s Kitchen
-
The Asian Pantry
-
How to Eat Chocolate
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
Discover how to create over 80 delicious classics of French gastronomy. In The Essentials of French Cooking, best-selling author Laurent Mariotte shares a collection of French classic recipes. Learn how to whip up starters such Cheese Soufflé and Onion Soup, mains such as Moules Marinières and Beef Stew, and desserts such as Clafoutis, Lemon Tart and Chocolate Mousse. With step-by-step methods, the recipes help aid home cooks of all skill levels to produce delicious dishes. Even though the recipes are broken into achievable steps, they are specific enough so that they can be used as a jumping point to make these classics your own. From understanding the importance of high-quality ingredients, to learning basic techniques, you will be guided through the fundamentals of French cooking. Plus, there are menus that offer inspiration for different occasions. Full of tips and anecdotes, The Essentials of French Cooking is the perfect companion for any home cook.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books (UK)
- Hmotnost
- 1262 g
- isbn
- 978-1-78488-697-4
- Počet stran
- 256
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781784886974
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola