4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Florentine is a collection of recipes and photographs from Tuscany’s capital. Emiko Davies draws on her lived experience of traditional Florentine cuisine to share recipes that transport readers to the piazzas of Florence. From her torta di mele – a reassuringly nonna-esque apple cake – to ravioli pera e ricotta – mouthwateringly buttery pear… Přejít na celý popis
Russ a Aurora se po jedné vášnivé noci znovu setkávají jako vedoucí letního tábora. Russ se snaží dodržet přísná táborová pravidla, zatímco Aurora si z toho hlavu nedělá. Dokážou vedle sebe v poklidu existovat, nebo jejich noc zažehla neuhasitelný požár? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Food of Italy
-
The Italian Cookery Course
-
The Silver Spoon Pasta
-
Classic French Recipes
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Dinner
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Levantine Vegetarian
-
The Palestinian Table
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Complete Book of French Cooking
-
Sweet
-
NOVINKA At My Italian Table
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
NOVINKA Persian Feasts
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
Florentine is a collection of recipes and photographs from Tuscany’s capital. Emiko Davies draws on her lived experience of traditional Florentine cuisine to share recipes that transport readers to the piazzas of Florence. From her torta di mele – a reassuringly nonna-esque apple cake – to ravioli pera e ricotta – mouthwateringly buttery pear and ricotta ravioloni – allow yourself to be taken on a culinary tour through the city. Florentine is a unique stroll through the city's streets, past pastry shops bustling with espresso-sippers, hole-in-the-wall wine bars, busy food vans and lunchtime trattorias, to reveal why the people of Florence remain proudly attached to their unchanging cuisine – a cuisine that tells the unique story of its city, dish by dish. From the morning ritual of la pasticceria (the pastry shop) and il forno (the bakery), the tantalising fresh produce of il mercato (the market) and il maccellaio (the butcher) through to the romance of la trattoria, Davies expertly guides food lovers through the Renaissance city. Be swept up in the atmosphere of Florence’s street food scene with a few bites of crunchy crostini with fig compote and prosciutto, or savour a silky gelato of hazelnut and crema. With a nod to Florence’s rich history, Florentine offers some much-loved traditional dishes, such as schiacciata fiorentina (orange and vanilla cake), apricot jam crostata (apricot jam pie), piselli alla fiorentina (peas cooked in tomato sauce) and cinghiale con le olive (stewed wild boar with olives). Seasons and long-held food traditions play an important role in the Tuscan kitchen and this is reflected in every Florentine menu, bakery window or market stall. Davies says that one of the things living in Tuscany has taught her is that there is no such thing as Italian cuisine; rather, Florentine is about offering readers a local's perspective on one of the country's 20 regional cuisines. In this case, the one that has won her heart.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books
- datum vydání
- 1.01.2016
- ean
- 9781743790038
- Počet stran
- 256
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-74379-003-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE