Flour: a comprehensive guide
Flour: a comprehensive guide - Johnjoe McFadden Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Grains and pulses, nuts and seeds: recipes from breads and tortillas to pancakes and pies.In this timely new book Christine McFadden explores the way in which flour has been a staple part of our diet, and provides a comprehensive look at the alternatives to traditional wheat flour. With an increasing and at times bewildering choice of flours… Přejít na celý popis

Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Grains and pulses, nuts and seeds: recipes from breads and tortillas to pancakes and pies.In this timely new book Christine McFadden explores the way in which flour has been a staple part of our diet, and provides a comprehensive look at the alternatives to traditional wheat flour. With an increasing and at times bewildering choice of flours online and in shops, this book follows a usable A–Z format, providing a CV of sorts for each flour (including plant source, gluten/protein content, flavour profile and how best to use). Each of the flours featured is accompanied by suggested recipes from Christine's kitchen, and these recipes demonstrate the often underestimated ways in which flour is used. Flours range from cassava and quinoa to cricket flour and coffee flour, with delicious recipes such as cheddar and chilli cornbread (using amaranth flour), salted chocolate tart with buckwheat and walnut pastry, spicy onion pancakes (using moong dal) and spring lamb pot pies (with tradition plain wheat flour).Recipes are accompanied by beautiful photography to bring the dishes to life.

Sdílet

Nakladatel
Absolute Press
Rozměr
16,5 x 22,8 cm
isbn
978-1-4729-4597-6
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2018
ean
9781472945976
Vazba
pevná vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda