0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech.Kolektiv autorů… Přejít na celý popis
Vtipná, hřejivá i dojemná romance o Florence, stínové autorce, která už nevěří v lásku, a jejím redaktorovi Benjim, jež se po tragické události stává duchem, stále věřícího v lásku. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Gastronomie českého středověku
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Hody, půsty, masopusty
-
Ptáky starolapené
-
Krkonošská kuchařka
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Farská kuchařka
-
Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
-
Klasická česká kuchařka
-
Pochoutky z horské chaloupky
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Sladká první republika
-
Emma a šéfkuchaři
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Naše kuchařka
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Evoluce českého jídla
-
Jihomoravská kuchařka
-
Krizová kuchařka ze Svatojánu
-
Naše kuchařka 2
-
Sladce, slaně, boubelatě
Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech.Kolektiv autorů publikace Gastronomie v toku času I je složen ze specialistů v daných oborech z praxe i akademické sféry. Autoři jednotlivých příspěvků se zabývají problematikou gastronomie a navazujícími oblastmi v interdisciplinárních souvislostech.Publikace tak přináší příspěvky o produktech (potravinách a jídlech), o jejich výživové kvalitě, o racionální přípravě jídel, komponování stravy, o kulinářských tradicích a obyčejích i o obyčejích spjatých s konzumováním jídel. Upozorňuje na přesahy do jiných oborů lidského života (stravování v nákupních řetězcích, role jídla v pohádkách, nápoje v reklamě apod.). Příspěvky jsou uspořádány podle převládajícího tématu do pěti oddílů. Přehledné uspořádání umožní snadnou orientaci v jednotlivých tématech nejen odborné, ale i laické veřejnosti. Kniha byla vydána jako první z řady navazujících publikací s jednotným centrálním tématem – gastronomií.
- Nakladatel
- Press 21
- Rozměr
- 170x241mm
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 246
- Hmotnost
- 426 g
- isbn
- 978-80-905181-1-7
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.03.2013
- ean
- 9788090518117
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE