0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 4 ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
338 Kč s DPH
Běžně 378 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní,… Přejít na celý popis
Bryndza, Caplinová i Sigurđardóttir - to jsou jména autorů, jejichž vybrané e-knihy jsou součástí 100 zlevněných knih od GRADY o 33 % Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Gastronomie českého středověku
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Česká kuchařka
-
Jazyk, srdce, mozek, krev
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Kuchyně ve službách lidu - Vydávání kuchařek v Československu v letech 1945-1989
-
Tajné staročeské recepty
-
Pražská kuchyně běžná i sváteční
-
Ptáky starolapené - České středověké pochoutky
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
-
Pochoutky z horské chaloupky
-
Jak vaříme u Matěje
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Klasická česká kuchařka
-
Taste of Red - Povídková kuchařka
-
Retro kuchařka - Domácí recepty z 19. a 20. století
-
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Pochoutkový rok 2 - 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
- Nakladatel
- Argo
- Rozměr
- 160 x 234 x 24
- datum dotisku
- 13.06.2024
- ean
- 9788025744437
- Počet stran
- 232
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.06.2024
- isbn
- 978-80-257-4443-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE