Gastrophysics: The New Science of Eating

Autor Spence

Gastrophysics: The New Science of Eating - Spence Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Láska v čase bezsmrtnosti

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 799 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Láska v čase bezsmrtnosti

Freakonomics for eating: a ground-breaking and tasty book by the world-leading expert in sensory science. Why do we prefer to drink tomato juice on flights?Why do we eat less when food is served on red plates?Does the crunch really change the taste of crisps?In Gastrophysics pioneering researcher Professor Charles Spence explores the… Přejít na celý popis

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Freakonomics for eating: a ground-breaking and tasty book by the world-leading expert in sensory science. Why do we prefer to drink tomato juice on flights?Why do we eat less when food is served on red plates?Does the crunch really change the taste of crisps?In Gastrophysics pioneering researcher Professor Charles Spence explores the extraordinary, mind-bending science of food. Whether it's uncovering the importance of smell, sight, touch and sound to taste or why cutlery, company and background noise change our experience of eating, he shows us how neuroscience, psychology and design are changing not only what we put on our plates but also how we experience it.

Sdílet

Nakladatel
Penguin
datum vydání
1.01.2017
ean
9780241977743
Počet stran
336
jazyk
angličtina
Vazba
měkká vazba
isbn
978-0-241-97774-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda