5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Freakonomics for eating: a ground-breaking and tasty book by the world-leading expert in sensory science. Why do we prefer to drink tomato juice on flights?Why do we eat less when food is served on red plates?Does the crunch really change the taste of crisps?In Gastrophysics pioneering researcher Professor Charles Spence explores the… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Freakonomics for eating: a ground-breaking and tasty book by the world-leading expert in sensory science. Why do we prefer to drink tomato juice on flights?Why do we eat less when food is served on red plates?Does the crunch really change the taste of crisps?In Gastrophysics pioneering researcher Professor Charles Spence explores the extraordinary, mind-bending science of food. Whether it's uncovering the importance of smell, sight, touch and sound to taste or why cutlery, company and background noise change our experience of eating, he shows us how neuroscience, psychology and design are changing not only what we put on our plates but also how we experience it.
- Nakladatel
- Penguin
- datum vydání
- 1.01.2017
- ean
- 9780241977743
- Počet stran
- 336
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- měkká vazba
- isbn
- 978-0-241-97774-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.