5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha
- Produkt je vyprodaný.
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Grilování - Snadné recepty a rady
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
Vášeň pro grilování
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Hovory s řezníkem
-
Oheň a dým
-
Udírny a uzení
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Letní grilování - Nejlepší grilovačka pro rodinu i přátele
-
Kuchařka pro mého muže
-
AKCE Na grilu
-
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
-
Grilování
-
Grilování a mnohem víc
-
Super jednoduše
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
-
Jíme zdravě - Grilovací speciál
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku - ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 222 x 260 x 12
- datum dotisku
- 11.12.2020
- ean
- 9788027105175
- Počet stran
- 176
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- Knihy - paperback
- datum vydání
- 20.04.2017
- isbn
- 978-80-271-0517-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE